Valaki látta a Zeitgesit c. dokumentumfilmet, miről szól, vélemények?
Nézd meg, sok minden le fog esni és elgondolkodtat.
3 részre van osztva tán, az első a vallásokról szól, hogy mennyire értelmetlen az egész második amerika-zsidóság-gazdaság kapcsolata tulajdonképpen, hogy hogyan és kik irányítják a dolgokat és még van a 09.11-i "terrortámadás" leleplező dolgok pl. hogy 3 torony volt (volt egy kisebb amibe nem ment repülő, nem is torony de egy egész nagy épület és az is berogyott alulról, magyarul felrobbantották)
Szerintem nem rossz.Van benne pár ferdítés de nem rossz.
Csak az a baj hogy pl a pénzvilág megértéséhez évek kellenek,ez pedig egy egy órás videó.
Pff... előző vagyok, bocs, ezt nem ide akartam küldeni xD
de akkor hogy valami olyat is írjak aminek van értelme, szerintem is nézd meg a filmet, ha nem is fogsz mindenben egyetérteni akkor is minimum egy jó gondolatébresztő film.
egyébként nem a kritika a lényege a filmnek szerintem, bár az is fontos hogy tudjuk miért kellene újítani, de a legfontosabb hogy megismerd a venus project-et, az alternatív....majd megtudod:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!