Hiszel Molnár F. Árpádnak?
Figyelt kérdés
Szerintem nem mondd hülyeségett, én is sokat gondolkodtam már ezekena dolgokon, de csak most ismertem meg őtet. Jó hogy van internet itthon, mert nem ismertem volna meg.2010. ápr. 5. 12:06
11/22 anonim válasza:
A kérdésed kapcsán olvasgattam a gondolatait, ez a kedvencem:
"az antennákról fellőtt jeleket a magasból visszasugározva lefedhetjük és transzba ejthetjük városok, országok, kontinensek lakosságát"
:D ez azért már tényleg sok(k)
12/22 anonim válasza:
Szívese arconfosnám. Agymosó köcsög.... -.-
13/22 anonim válasza:
14/22 A kérdező kommentje:
Hát meggyőztél. Ez tényleg egy idióta.
2010. ápr. 5. 21:55
15/22 anonim válasza:
Szerintem neki kéne a Magyar Távirati iroda elnökének lennie. Feldobná az esti híradókat XD
16/22 anonim válasza:
"Dícsértessék a jézus krisztus, a babyloni sz.jha legnagyobb bánatára" :D
17/22 anonim válasza:
abban a formában és ahogy mondja nem! Ő csak egy Budapest TV szökevény!
18/22 anonim válasza:
Azta!Eddig nem hallottam róla, valahogy kiesett az érdeklődési körömből. Ezután, ha ráérek, naponta fogom olvasni-hallgatni.Ennyit én is megérdemlek.
Itt fordulok le a székről a röhögéstől.A könnyeim a torkomra folynak. Kívülről.
19/22 anonim válasza:
Van valami igazság abban amit mond, pl. a haarp-rendszeről, stb. de nagyon gáz hogy nem tudja normláisan előadni + ízléstelen vallási köntösbe burkolja az egészet, amikor semmi köze a valláshoz.........
20/22 anonim válasza:
Neki még mindig jobban hiszek, mint a politikusoknak.
Csak azt nem akarom, hogy igaza is legyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!