Hiszel Molnár F. Árpádnak?
Figyelt kérdés
Szerintem nem mondd hülyeségett, én is sokat gondolkodtam már ezekena dolgokon, de csak most ismertem meg őtet. Jó hogy van internet itthon, mert nem ismertem volna meg.2010. ápr. 5. 12:06
1/22 anonim válasza:
:D:S::D:SAA:DD:
ŐTET :DDDDDD Molnár F(asz) Árpád :DDDDDDDD Én sírok rajta, a röhögéstől...
2/22 anonim válasza:
Most ugye hülyéskedsz? Mert ha igen, rémisztően jól csinálod.
3/22 anonim válasza:
Molnár F. egy közveszélyes elmebeteg, az összeesküvéselmélet-terjesztő fajtából, vagy rosszul rémlik?
Ja, és "őtet". Priceless.
4/22 anonim válasza:
Amúgy krvajók a videói, lefordulok a székről a röhögéstől, de kb. 2 percenként szünetet kell tartanom, mert egyszerűen feldolgozni nem bírom azt a hülyeséget.
5/22 A kérdező kommentje:
nem hülyéskedek, de ti ismeritek? vagy válaszoljál
2010. ápr. 5. 12:11
6/22 anonim válasza:
soha ne higgy olyannak, akinek két keresztneve van.
7/22 anonim válasza:
"soha ne higgy olyannak, akinek két keresztneve van."
pl. Gyurcsány Ferenc Caramel?
9/22 anonim válasza:
Nem ismerem, csak láttam az írásait, később a videóit. Van igazságtartalma, de pocsék az előadása, mondhatnám fárasztó. Még egyszer gutaütést kap, úgy felhergeli magát.
10/22 anonim válasza:
Valami nagyon távoli valóságalapja van azoknak amit mond, de egy tipikus olyan ember aki beleőrült az összeesküvés elméleteibe. Tehát szellemileg nem ép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!