Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért nem hiszik el legtöbben,...

Miért nem hiszik el legtöbben, hogy a közmunkások ugyanannyit dolgoznak ugyanabban a munkakörben, mint a nem közmunkások csak kevesebb pénzért?

Figyelt kérdés
Ahol én dolgozom rendőrségen közmunkán ugyanazokat a feladatokat kell ellátni, mint a nem közmunkán lévőnek csak kevesebb pénzért. Sőt ők ingyen utazhatnak és jár étkezési csekk is. A városházán is ahol anya dolgozik szintén ugyanez a helyzet, sőt még olykor túlórázni is kell annyi a teendő.

2016. márc. 31. 10:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

10-es: irodai munkáért nettó 66-67 a fizu.

Mikor közmunkában dolgoztam, ugyanazokat a feladatokat csináltam, mint a közalkalmazott kolléganő, sőt kicsit többet is, mert neki bizonyos gazdasági feladatokhoz nem füllőtt a foga, így azokat mind én csináltam, mindezt fele annyi fizetésért, kevesebb szabadságért, 4-5 hónapos szerződésekkel. Először még örültem a lehetőségnek, aztán fokozatosan belefásultam, egyre motiválatlanabb lettem, mert nem láttam semmi előrelépést, csak azt hogy körülöttem a közalkalmazottak milyen jól elvannak, én meg szívók, így az 5. szerződésem lejárta után nem vállaltam a folytatást, elég volt.

2016. ápr. 1. 13:36
 12/13 anonim ***** válasza:
Így van ahogy írták: a köztudatban az van, hogy a közmunkás szemétszedő/sepregető. a kormánypárti média tesz is ezért, hogy ezt erősítse. Valamint tudatosan mossák össze a félanalfabéta/munkakerülőket, a képzett/diplomás álláskeresőkkel. Azt akarják érzékeltetni, hogy aki munkanélküli az bűnös, és százezrével vannak üres állások. Csak akkor mi a f....-nak akartak 1 millió új álláshelyet létrehozni, ha annyi üres hely van?
2016. ápr. 2. 14:51
 13/13 Sándor G ***** válasza:

12/12,nek igazad lehet, a médiában , a közrádióban mikor vezetők, meg a lefizetett bértollnokok,elemzők, nyilatkozanak, na és a Boros et, akkor mindig az a végszó hogy rengeteg új munkahely van,főleg a nagyvárosokban, több ezer betöltetlen állás, de nincs elegendő szakképzett munkaerő, és a magyar ember nem mobilizálható, nem szívesen költözik, pl. A dunántúlra, persze mert lusták vagyunk, +elkényelmesedettek,

Máskoe meg arról papolnak, panaszkodnak a vállalkozók, nem találnak eladót, kiszolgálót, vendéglátóba stb, mert mindenki közmunkában van foglalkoztatva.

A munkanélküli a hibás, persze azért is hogy nem veszik fel 40évesen, 2-3szakmával, a közeli városba, 20-25km.re, mert még a bejárást se akarják kifizetni, aki közmunkán tengődik, az alkesz, vagy analfabéta, sokak szerint, ergo dögöljön meg.

az a sorsa.

2016. ápr. 8. 05:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!