Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A sária hogy fog összeférni a...

A sária hogy fog összeférni a liberalizmussal?

Figyelt kérdés

A liberálisok támogatják a muszlim migránsok letelepedését, de hogyan képzelik el a liberális jövőjüket a muszlim sária törvény szerint élőkkel, ha ezek a muszlimok többségben lesznek? akkor bizony nem nagyon fognak érvényesülni a "nagyszerű" liberális vívmányaik...

Ez a dolog érthetetlen, hisz sem a magyaroknak, sem a liberálisoknak nem érdeke a bevándoroltatás! Akkor mégis miért ragaszkodnak a rossz állásponthoz? Egyszer miért nem tudnak a magyarokkal/más európai népekkel együtt fellépni a bevándoroltatás ellen?

2016. márc. 12. 13:22
1 2
 11/17 tetro ***** válasza:
63%

15.16

de beleszámoltam. pontosan az előző válaszoló messze eltúlzott számaival számoltam.

jelenleg a maximális becslés amit olvastam 3millió bevándorló volt. teljesen nonszensz, hogy szerinted több mint 10% Magyarországon telepedne majd le... de ebben az esetben amit te írsz, akkor is csak 30% körüli az arányuk. szóval még egyszer megkérdezem, hogyan is kerülnek majd többségbe?

2016. márc. 12. 15:21
 12/17 anonim ***** válasza:
2%

"Sehogy, többek között ezért is vagyok ellene a bevándorlásnak.

A válasz 18%-ban hasznosnak tűnik."

Miért lettem lepontozva? Tán van aki szerint összeférnek?

2016. márc. 12. 16:05
 13/17 Koplárovics Béci ***** válasza:
74%

"Mivel az arabok, muszlimok gyorsabban szaporodnak, mint az európai keresztény népek, így biztos többségbe kerülhetnek 50-100 éven belül, ez csak idő kérdése és tény lesz!"

Ha azt mondjuk, hogy jelenlegi számuk 2 millió az EU-ban (mert nem csak a kb 1,4 millió menekült van, hanem van sok muszlim munkavállaló is), és kb 25 évente duplázzák meg a számukat, akkor 100 év alatt 32 millióan lesznek. Az EU jelenlegi 500 milliós lélekszáma még ha drasztikus 20%-kal is csökken 400 millióra, még mindig messze van a többség, amiről beszélsz. A matematika egy nehéz tárgy.

2016. márc. 12. 16:57
 14/17 anonim ***** válasza:
Bizony a tények kemény dolgok.
2016. márc. 12. 17:13
 15/17 anonim ***** válasza:
19%
Egyes városokban már most is olyan, mintha többségben lennének.
2016. márc. 12. 17:14
 16/17 anonim ***** válasza:
9%
Majd a ballibák lesznek a legnagyobb sáriák. :D
2016. márc. 12. 19:25
 17/17 anonim ***** válasza:

Valószínűleg sehogy, ebből még súlyos konfliktusok lesznek.

A liberálisok abban bíznak, hogy majd kialakul egy liberális, toleráns, felvilágosult uralkodó iszlám irányzat Európában, ami a vallási, politikai, világnézeti tolerancia, elfogadás, szekularizáció, szabad véleménynyilvánítás, nők egyenjogúsága, szabadsága, melegházasság elfogadása stb. mellett áll és a muszlimok majd integrálódnak, asszimilálódnak a társadalomba.

2016. márc. 13. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!