Miért zavarják ennyire a férfiakat, hogy vannak szervezetek, amik védik a nőket?
Egy szóval nem mondta a 48-as kommentelőn kívül senki, hogy N.S. feminsita lenne. Sőt, épp ellenkezőleg.
Én csak rólatok, hitgyülisekről írtam, az élen Németh sanya bácsival, hogy a pénz az istenetek. A cionista biznisztekták a lenyúlásból élnek. De ezt se sokkal jobban tudod, hisz te is tag vagy.
" Azt nem értem, hogy ha a férfiakat zavarja a férfiak elleni erőszak, akkor miért nem hoznak létre szervezeteket, ami ezzel foglalkozik? Ha lesz olyan szervezet, ami a bántalmazott férfiakat segíti, én támogatni fogom anyagilag, de amíg a téma kizárólag abban merül ki, hogy a NANE cikkei alatt sírnak, amiért kimaradtak valamiből, addig tényleg nehéz őket komolyan venni."
Pontosan ugyanezt akartam írni. Elvárni, hogy a Nane férfiakkal is foglalkozzon olyan, mint elvárni, hogy a Sinosz (siketek szervezete) foglalkozzon vakokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!