Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért zavarják ennyire a...

Miért zavarják ennyire a férfiakat, hogy vannak szervezetek, amik védik a nőket?

Figyelt kérdés
Megint megjelent egy NANÉt kritizáló kérdés. Alig van Magyarországon más hasonló szervezet, ha megszűnne sokkal kevesebb lehetőségük lenne a nőknek valakihez fordulniuk. Már így is nagyon kevés férfierőszak lát napvilágot, de ha az egyik leginkább arra szakosodott szervezet megszűnne ez szám megint csökkenne. Ők a férfierőszakot tagadják vagy csak egyszerűen létszükségletük a nők elnyomása? Mintha nem is lenne férfierőszak.
2016. febr. 29. 23:34
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:

Egy szóval nem mondta a 48-as kommentelőn kívül senki, hogy N.S. feminsita lenne. Sőt, épp ellenkezőleg.

Én csak rólatok, hitgyülisekről írtam, az élen Németh sanya bácsival, hogy a pénz az istenetek. A cionista biznisztekták a lenyúlásból élnek. De ezt se sokkal jobban tudod, hisz te is tag vagy.

2016. márc. 8. 11:18
 52/54 A kérdező kommentje:
Tekintve, hogy arra a kérdésemre, hogy kiknek a pénz az istenük egy válasz érkezett és te sem háborodtál fel igazán azon, hogy a neked feltett kérdésre valaki félrevezető választ adott, így azt hittem egyetértesz.
2016. márc. 8. 15:40
 53/54 anonim ***** válasza:
Én nem arra gondoltam, hogy N.S. feminista, csak azt hogy a femik a pénzre hajtanak(általában).
2016. márc. 9. 19:14
 54/54 anonim ***** válasza:
73%

" Azt nem értem, hogy ha a férfiakat zavarja a férfiak elleni erőszak, akkor miért nem hoznak létre szervezeteket, ami ezzel foglalkozik? Ha lesz olyan szervezet, ami a bántalmazott férfiakat segíti, én támogatni fogom anyagilag, de amíg a téma kizárólag abban merül ki, hogy a NANE cikkei alatt sírnak, amiért kimaradtak valamiből, addig tényleg nehéz őket komolyan venni."

Pontosan ugyanezt akartam írni. Elvárni, hogy a Nane férfiakkal is foglalkozzon olyan, mint elvárni, hogy a Sinosz (siketek szervezete) foglalkozzon vakokkal.

2016. júl. 25. 22:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!