Miért zavarják ennyire a férfiakat, hogy vannak szervezetek, amik védik a nőket?
Csak, hogy válaszoljak néhány kérdésedre.
1. Nem adtam a szádba dolgokat. A "Feltűnt, hogy a három linkből egy egy férfioldalra mutat, egy pedig egy férfioldalra hivatkozik?" kérdés elég egyértelmű utalásnak tűnik arra, hogy nem tekinted hivatalosnak az ott leírtakat.
2. Már csak azért is hitelesebbek, mert HIVATKOZNAK. A NANE oldalán semmiféle kutatási eredmények, semmilyen hivatkozások nincsenek (bár nem böngésztem át az utolsó betűig). Tényként közli, hogy a családon belüli erőszak a nőket érinti.
3.Valószínűleg azért nincsenek, kimondottam férfiakat megsegítő egyesületek, mert normális ember nem így gondolkodik. A NANE-nál már eleve a gondolkodás móddal baj van és ebből látszik, hogy feminácik működtetik.
Már eleve az egyesület neve: Nők a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen. Együtt az erőszak ellen??? Az "együtt az erőszak ellen" már azt jelenti, hogy az erőszakot csak férfi követhet el nő ellen tehát, ahol családi erőszak van ott csak a nő lehet az áldozat. És "Nők a nőkért"??? Tehát, hogy a férfiak eleve ki vannak zárva a történetből? Ha én férfikánt segíteni szeretnék akkor már mehetek is a p**sába? Nem kell senkinek az én segítségem? Csak azért mert valami himbálózik a lábam között. Nem diszkrimináció ez egy kicsit?
Én úgy gondolom, hogy ha nekem a családon belüli erőszakkal van problémám, és az azt átélt embereken szeretnék segíteni, akkor én ugyan úgy segítek a nőn, a gyereken és a férfin is, ha megtudom, hogy családi erőszak áldozata. Nem kezdek el szelektálni, hogy a nőkön segítek, a többin nem, mert a többinek is ugyanúgy sz*r!!!!!
És valószínűleg azért nincsenek "Férfiak a férfiakért együtt erőszak ellen egyesületek", amiért nincsen "Férfiak a kan kiskutyákért együtt az erőszak ellen egyesület" sem. Mert ha látok egy kutyát ahogy a gazdája ütlegeli, nem azt fogom csinálni, hogy megnézem kani-e ha igen akkor segítek, ha szuka, akkor meg hagyom, hogy agyonverjék, hanem akkor segíteni fogok neki. És ha jelentkezik valaki, hogy segíteni akar nekem a segítség nyújtásban szintén nem fogom megkérni, hogy tolja már le a gatyáját, hogy megnézzem segíthet-e, mert minden segítség jól jön.
Épp ezért hülyeség ilyen formában ez az egyesület és épp ezért lehet tudni, hogy milyen lelkület dolgozik benne.
"Nem adtam a szádba dolgokat. A "Feltűnt, hogy a három linkből egy egy férfioldalra mutat, egy pedig egy férfioldalra hivatkozik?" kérdés elég egyértelmű utalásnak tűnik arra, hogy nem tekinted hivatalosnak az ott leírtakat."
Dehogynem adtál a számba dolgokat, azt állítottad, hogy szerintem a NANE hiteles, a te oldalad meg nem. Én pontosan ugyanannyira tartom hiteltelennek ezeket az oldalakat. Te voltál, aki hitelesebbnek tartott egy másik forrást és be is linkelted, mondván hogy a NANE hazudik. Akkor ki is az elfogult?
Tettél egy egyértelmű utalást és én adok dolgokat a szádba? Jó, legyen így. De akkor légyszíves mutasd már meg azt a részt, amikor én az mondtam, vagy utaltam rá, hogy a nane hazudik.
"Mutasd a statisztikát, ami fele arányra rakja."
Erre kaptad a linkeket, amivel arra utaltam, hogy "Itt vannak a statisztikák, amik fele arányra rakják". Mégis hogy a jó életbe tudtam volna lehazugozni a nane oldalát, amikor egy idióta adat nincs rajta. Én azt állítottam, hogy a NANE mint szervezet hülyeség és femináci. Ezt viszont most is állítom.
Nagyszerű, megvannak a statisztikák, miért nem bírják lehivatkozni? Meg miért kellett ehhez egy új honlap? (Na mindegy nem ez a lényeg)
Inkább arra válaszolj nekem, hogy itt is miért megint CSAK a nők?
"A nők elleni erőszak bármely formája ellen az áldozatot védelem illeti meg. Ez minden nő emberi és állampolgári joga." Áll a fejlécben. Itt tehát megint csak a nő az áldozat. Annak a közel 300 férfinak nincs emberi és állampolgári joga, ha bántalmazásról van szó?
Úgy is olyan kevesen vannak. Az oldja meg maga, igaz?
Ha férfi-női egyenjogúság a cél, akkor miért nem egyenlő módon kezeljük őket? Miért nem egyenlő a segítségnyújtás?
Megjegyezném ez a statisztika a minősített, bűncselekménynek nyilvánított eseteket tartalmazza és nincsenek benne a nane honlapján is szereplő verbális és lelki erőszak valamint azok az esetek, amikor nem történt feljelentés (ugye hány férfi menne el a rendőrségre feljelentést tenni, hogy verbálisan erőszakolja az asszony?). Nyilván mind a nőknél, mind a férfiaknál növekedne jócskán a szám, de szerintem férfiak esetében növekmény legalább 3%-kal több lenne, mint a nők esetében. Továbbá szintén nincs benne a gyermekeket ért erőszak, akik helyzetét szintén kizárólag a nőkön keresztül értelmezik az adott honlapon, meg megemlítik az ilyen gyerekek hendikepjét.
Kérdező, ebből is látszik, hogy mennyire egyoldalú vagy.
Kiemelsz KÉT, azaz KETTŐ darab esetet.
Az egyik sima megcsalás, amihez megjegyzem két ember kell, tehát 50%-ban a csajszi is benne volt!!!
A másik pedig EGYETLEN EGY eset. Az egyesületnek bő 2000 tagja volt, de te EGYETLEN EGY esetet vetítesz ki több ezerre. Hát gratulálok! Ennyire vagy elfogulatlan!
Az is érdekes, hogy pont a szélsőséges magyarellenes cionista bizniszszekta, a hetek online újságot idézed.
Innentől kezdve nincs min vitázni.
A femináci vonalba behoztad az ultrabalos cionista magyarellenes antifa vonalat.
Most akkor én is linkeljek, hogy nálatok zsidóknál hogyan bánnak a nőkkel?
Itt osztod az észt Magyarországon, Izraelben néznél körül először.
"Erre kaptad a linkeket, amivel arra utaltam, hogy "Itt vannak a statisztikák, amik fele arányra rakják"."
Szóval te csak az én kérésemre linkelted az oldalakat, de te sem gondoltad őket hitelesnek? Akkor azokat linkeld, amik alapján kijelented, hogy 50 százalék az arány.
"Mégis hogy a jó életbe tudtam volna lehazugozni a nane oldalát, amikor egy idióta adat nincs rajta."
Azt mondtad a NANE 5 százalékra teszi a férfiak ellen párkapcsolatban elkövetett erőszakok számát. Most azért háborodtál fel, mert én azt állítottam, hogy a saját oldalán teszi közzé és nem egy másik oldalon?
"Inkább arra válaszolj nekem, hogy itt is miért megint CSAK a nők?"
Mert egy nők elleni erőszakra szakosodott szervezetnek a nők mellett kell kiállnia. Ez nem azt jelenti, hogy nem zavarja őket a férfiak ellen elkövetett erőszak. Minden létező szervezetet meg lehetne vádolni azzal, hogy egyoldalú. Persze, hogy egyoldalú, mert nem tud egy szervezet egyszerre mindenkinek segíteni.
"Kiemelsz KÉT, azaz KETTŐ darab esetet."
Igazad van, egyet se kéne, te állítottad hogy egy nővédő szervezet, neked kéne ezt igazolni.
Egyébként a feministák egy része szerint a patriarchális zsidó kultúra jelentős szerepet játszott a mai nőellenes keresztény kultúra kifejlődésében.
"Mégis hogy a jó életbe tudtam volna lehazugozni a nane oldalát, amikor egy idióta adat nincs rajta."
Bocsánat, nem te mondtad, hogy 5 százalék, hanem egy másik válaszoló. Nekem így nehéz vitázni, hogy látszólag egyetértetek egymással, de közben a színtiszta ellentétét mondjátok egymás véleményének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!