Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért zavarják ennyire a...

Miért zavarják ennyire a férfiakat, hogy vannak szervezetek, amik védik a nőket?

Figyelt kérdés
Megint megjelent egy NANÉt kritizáló kérdés. Alig van Magyarországon más hasonló szervezet, ha megszűnne sokkal kevesebb lehetőségük lenne a nőknek valakihez fordulniuk. Már így is nagyon kevés férfierőszak lát napvilágot, de ha az egyik leginkább arra szakosodott szervezet megszűnne ez szám megint csökkenne. Ők a férfierőszakot tagadják vagy csak egyszerűen létszükségletük a nők elnyomása? Mintha nem is lenne férfierőszak.
2016. febr. 29. 23:34
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
Azt nem értem, hogy ha a férfiakat zavarja a férfiak elleni erőszak, akkor miért nem hoznak létre szervezeteket, ami ezzel foglalkozik? Ha lesz olyan szervezet, ami a bántalmazott férfiakat segíti, én támogatni fogom anyagilag, de amíg a téma kizárólag abban merül ki, hogy a NANE cikkei alatt sírnak, amiért kimaradtak valamiből, addig tényleg nehéz őket komolyan venni.
2016. márc. 3. 19:50
 22/54 anonim ***** válasza:
47%

"Megmutattad az átlagos férfi mentalitást, biztos a kocsmában is két feleségverés között majd jó eldumcsiztok azon, hogy ti férfiak mennyire elnyomottak vagytok."

Te meg az agyhalott feminácit. :D

2016. márc. 3. 20:12
 23/54 anonim ***** válasza:
52%

"hogy ha a férfiakat zavarja a férfiak elleni erőszak, akkor miért nem hoznak létre szervezeteket, ami ezzel foglalkozik? Ha lesz olyan szervezet, ami a bántalmazott férfiakat segíti,"

Mert gondolom jobb dolguk is akad, nem úgy mint az unatkozó femináciknak, mint pl. amilyen a kérdi barátnéd is. :)

2016. márc. 3. 20:13
 24/54 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy leírtátok, amit írtam, mert törölték a kommenteimet. Szóval igen, azt gondolom rólatok, amit idéztetek és egyébként nem vagyok nő. Teljesen egyetértek azzal, aki felhozta, hogy a férfiak is csináljanak maguknak szervezetet.
2016. márc. 3. 20:41
 25/54 anonim ***** válasza:
48%

"Szóval igen, azt gondolom rólatok, amit idéztetek és egyébként nem vagyok nő."

De szinte 100%, hogy az vagy. :)

Kinek akarod bemagyarázni?

2016. márc. 3. 20:45
 26/54 A kérdező kommentje:
Nem, nem vagyok az.
2016. márc. 3. 20:47
 27/54 anonim ***** válasza:
43%
Ha nem lennél az akkor nem vennéd ennyire zokon, hogy kicsit ekézve van a "naaaneeeeeeee". :O
2016. márc. 3. 20:49
 28/54 A kérdező kommentje:

[link]

Beraktam a 444 mai részét is, hogy ne gondold, hogy internetről szedtem. Elég rossz minőségű, de talán elhiszed.

2016. márc. 3. 21:17
 29/54 anonim ***** válasza:

"Mert gondolom jobb dolguk is akad, nem úgy mint az unatkozó femináciknak, mint pl. amilyen a kérdi barátnéd is. :)"

Ha egy számodra fontos ügynél "van jobb dolgod", akkor arra se szakíts időt, hogy nyavalyogj, amiért MÁSOK nem csinálják meg HELYETTED.

Mondom, ha lesz férfiak bántalmazása elleni szervezet, jöhet a nevük privátba, megy nekik az adóegyszázalékom akár.

2016. márc. 3. 21:36
 30/54 anonim ***** válasza:
47%

"Miért zavarják ennyire a férfiakat, hogy vannak szervezetek, amik védik a nőket?"

Engem speciel a Magyar Gárda, mint nőket IS védő szervezet egyáltalán nem zavart, de többek között pont a libsi feminácik miatt tiltották be.

Nem érdekli őket, hogy a cigánybűnözők molesztálják a nőket.

2016. márc. 3. 22:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!