Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Szerintetek az európai muszlim...

Szerintetek az európai muszlimok és az iszlám szervezetek elhatárolódtak kellő határozottsággal a párizsi merényletektől?

Figyelt kérdés
Mert én nem vettem észre. Voltak kósza hangok, hogy a többség nem ilyen. De ennyi.
2015. dec. 9. 16:02
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
6%
Természetesen nem, és ez minden elmond a hitükről.
2015. dec. 9. 16:12
 2/17 anonim ***** válasza:
8%
1-2 ember megszólalt, csak a saját nyugalmának megőrzése érdekében, hogy ők békések és elítélik. De ki tudja, hogy a többség mit gondol magában? És persze az európai iszlám szervezeteket sem nagyon lehetett hallani.
2015. dec. 9. 16:22
 3/17 anonim ***** válasza:
20%
Miért is? Magyarország sem határolódik el ha egy magyar ember követ el bűncselekményt külföldön.
2015. dec. 9. 16:32
 4/17 anonim ***** válasza:

"Magyarország sem határolódik el ha egy magyar ember követ el bűncselekményt külföldön."

- Pedig éppen ideje volna, a világméretű magyar terrorizmus fenyegető árnyékában...

2015. dec. 9. 16:35
 5/17 anonim ***** válasza:
A normális iszlám szervezetek nem tartják az iszlám részének a terrorizmust meg a hasonlókat, a zsidók se kértek bocsánatot mikor néhány szélsőséges olyan kijelentéseket tesz, hogy női vezetők nem lehetnek kormányok, országok élén, vagy a pápa se kért bocsánatot amikor az IRA anglikánokat robbantgatott, vagy mert a Camorra legtöbb gyilkosa a munkáik után elmegy gyónni, és a katolikus vallás részének tekintik a gyenge elemek kiiktatását.
2015. dec. 9. 16:37
 6/17 anonim ***** válasza:

"a zsidók se kértek bocsánatot mikor néhány szélsőséges olyan kijelentéseket tesz, hogy női vezetők nem lehetnek kormányok, országok élén"

- Mert egy szexista kijelentés ugye egy lapon tárgyalható tömeggyilkosságokkal.

"a pápa se kért bocsánatot amikor az IRA anglikánokat robbantgatott"

[link]

2015. dec. 9. 16:47
 7/17 anonim ***** válasza:
86%

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Szerintem kellőképpen elhatárolódtak, csak ténylegesen utána kell járni elhatárolódtak-e vagy nem. Ez nem a római katolikus egyház, hogy elég a pápa kijelentéseit követni.

2015. dec. 9. 16:57
 8/17 A kérdező kommentje:

"Miért is? Magyarország sem határolódik el ha egy magyar ember követ el bűncselekményt külföldön."

Már pedig ha magyar terroristák 100zával mészárolnák a franciákat akkor erősen elhatárolódnánk!

Szerintem még az áldozatok hozzátartozóit is támogatnánk.

2015. dec. 9. 17:05
 9/17 A kérdező kommentje:

Szerintem meg nem!

Elszigetelt megszólalásokat hallhattunk. Te sem vezető médiák linkjeit adtad meg.

2015. dec. 9. 17:07
 10/17 A kérdező kommentje:

Na jó az relatív hogy mennyire vezető vagy nem vezető a média amit megadtál, de szerintem akkor sem egyáltalán nem határolódtak el kellő határozottsággal.

2015. dec. 9. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!