Szerintetek az európai muszlimok és az iszlám szervezetek elhatárolódtak kellő határozottsággal a párizsi merényletektől?
"Magyarország sem határolódik el ha egy magyar ember követ el bűncselekményt külföldön."
- Pedig éppen ideje volna, a világméretű magyar terrorizmus fenyegető árnyékában...
"a zsidók se kértek bocsánatot mikor néhány szélsőséges olyan kijelentéseket tesz, hogy női vezetők nem lehetnek kormányok, országok élén"
- Mert egy szexista kijelentés ugye egy lapon tárgyalható tömeggyilkosságokkal.
"a pápa se kért bocsánatot amikor az IRA anglikánokat robbantgatott"
"Miért is? Magyarország sem határolódik el ha egy magyar ember követ el bűncselekményt külföldön."
Már pedig ha magyar terroristák 100zával mészárolnák a franciákat akkor erősen elhatárolódnánk!
Szerintem még az áldozatok hozzátartozóit is támogatnánk.
Szerintem meg nem!
Elszigetelt megszólalásokat hallhattunk. Te sem vezető médiák linkjeit adtad meg.
Na jó az relatív hogy mennyire vezető vagy nem vezető a média amit megadtál, de szerintem akkor sem egyáltalán nem határolódtak el kellő határozottsággal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!