Sürgős segítségre volna szükségem! Mik a jelenlegi világ problémái? (2016)
Menekültek kérdése. Emellett a globális felmelegedés-->gleccserek olvadása,tengerszint emelkedés,majd a tengerparti városok eltűnnek.
Én ezekre gondolok :)
- Megújuló energiák kiaknázása, energiahatékonyság növelése, ezzel egyben a fosszilis tüzelőanyag függés megszüntetése. És ezzel a légszennyezés és globális fölmelegedés kérdésének megoldása.
(A jégolvadás, városeltűnés csak ennek a járuléka és nem a probléma maga.)
- Állatfajok kihalása, a természetes élőhelyek eltűnése, a mind több termőföldszükséglet miatt. Termőföldkérdés, erdőirtás problémáinak rendezése.
A természetes élőhelyek visszaállítása, faültetés, erdőgazdálkodás kérdésének világméretű és megfelelő rendezése.
- Túlhalászás, túlvadászás, orvvadászat, orvhalászat, világméretű végleges megoldása.
- Vízszennyezés, hulladékkezelés megfelelő kezelése. Újrahasznosítás elősegítése, támogatása.
-Antibiotikumok használatának megfelelő korlátozása, leszabályozása hogy ne alakulhassanak ki újabb rezisztens fajok. Halálos betegségek elleni védőoltások kifejlesztése.
Szerintem az emberi hülyeség mellé párosuló meggyőződöttség.
(Mivel mindenki a "másik oldalt" tekinti hülyének, ezért remélem jó sok zöld kezet fogok kapni HAHAHA)
A nyíl azt jelenti,hogy következmény...Nem tudom mi bajod van,hogy a "gleccserek le van sz@rva". Lehet,hogy neked le van sz@rva, de másnak fontos.(most nyilván nem magamra gondolok)
Úgyhogy jó lenne,ha nem szólnál le. -.-
A 8 valaszbol 2 tartalmazott valamilyen antiszemita komponenst. ( 1 es es 6 os )
Ez 25 % a valaszoloknak egy viszonylag kevesek alltal latogatott honlapon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!