Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Érdekelne, hogy az állam...

Érdekelne, hogy az állam mennyiben segíti a külföldi munkából hazatérő fiatalokat?

Figyelt kérdés
2016. febr. 14. 20:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Vár a közmunka.
2016. febr. 14. 21:08
 12/13 anonim ***** válasza:
Érdekes dolog ez.Épp ma olvastam egy nyugat-magyarországi megyei lapban,hogy 10éve kb.1500 szlovák járt ide dolgozni,ma meg már csak párszázan.És szerintem nem volt náluk "gyere haza fiatal!" program,hanem egyszerűen "elmentek" mellettünk.
2016. febr. 15. 20:50
 13/13 anonim ***** válasza:

Amit én a tévében láttam, abban, hogy segít munkahelyet találni. A külföldön pluszban szerzett tapasztalatot is fölhasználó munkahelyet, ha lehet.

Örülni kell neki, hogy hazatelepülnek. Általában szomorú dolog, amikor valaki külföldre megy, dolgozni is, legtöbbször családi problémák vannak, ahogy láttam.

Azért is jó segíteni őket, amikor végül hazatelepülnek, mert olyasmi helyzetbe kerülnek, mint az állami gondozottak, hogy nincs senkijük, akihez akár szóljanak is.

Ha valakinek szerető családja van, nem megy külföldre szerintem.

2016. márc. 9. 02:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!