Morvai Krisztina vajon idegbeteg?
Megnéztem ezt a videót, de ez a Krisztina valami elképesztő idegesítő hangon beszél, miközben hallgattam még az életkedvem is elment tőle. A rikácsoló öregasszonyok jutottak róla eszembe, akik a piacon mondják mondják a magukét.A videó végén abba se akarja hagyni a mondókáját, még kampányol egy sort a Jobbiknak.
A kérdést nem provokációnak szánom, bár nyíltan nem vagyok Jobbikos, mivel a Jobbiknak egy lehetetlen programja van, ergo még nem is voltak hatalmon, de már hazudnak.
Nem idegbeteg , csak kiáll az igazáért a sok hazugságok közepette.
2. Az , hogy az ENSZ New Yorkban egy bizottságának tagjává választotta nagy teljesítmény, és az , hogy így viselkedik vele a MÉDIA nagyon durva - kvázi olyan mintha EGERSZEGI ÚSZÁSÁT NEM KÖZVETÍTETTE VOLNA A MAGYAR TELEVÍZIÓ
Azért, mert nagy betűkkel írsz, még nem biztos, hogy van mögötte tartalom!
Hisztikrisztit pedig egy kommentben említeni Egerszegi Krisztinával enyhén szólva is sértő Egérre nézve. Egér, ha olvasod: a kommentelő nevében kérek tőled 1000 elnézést!
Nos, Egerszegi Krisztina letett valamit az asztalra, és nem a pofájával! Kiemelkedő sportember (asszony), ez nem vitás.
Node a Morvai mit tett? kifelé budaházit, dönts hatalmat, dobálj rendőrt, állj ellen! Max. ezeket. Tehát én azzal, hogy rendesen (nem minimálbér után!!!) adómat, járulékaimat befizetem már tettem annyit, mint ő.
Nos?
A te számodra pedig a betű hiába, ha egyszer nem olvasod és nem értelmezed azokat a gondolatokat amiket jelentenek egymás mellett.
Írtam, hogy 2002-2006 között hazánkat képviselte egy ENSZ bizottságban. (Azért írtam nagybetűvel mert ez egy mozaikszó: Egyesült Nemzetek Szövetsége)
Tehát Ő nem egy kis ugri-bugri aki a piacról beszaladt a televízióba kiabálni egyet-kettőt, hanem egy kiemelkedő hazai Jogász. (És erről azért nem tudsz, mert a média nem mondta el neked)
A média viselkedése olyan felháborító mintha Egerszegi Krisztina vagy bármelyik másik olimpikonunk győzelmét egész egyszerűen elkendőznék.
Vágod?
"1987-től az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Büntetőjogi Tanszékén tanít, jelenleg docensi beosztásban. 1989-ben Londoni Egyetem Kings College jogi karán tanult, ahol a Master of Law (LL.M) szintű diplomát kapott. 1993–94-ben az Amerikai Egyesült Államokban, a Wisconsini Egyetem (Madison) Jogi Karán tanított, 1995-ben az évet Strasbourgban töltötte, ahol az Európai Emberi Jogi Bizottság jogászaként dolgozott.
2003-ban kapta meg a PhD fokozatot, disszertációját a családon illetve párkapcsolatokon belül elkövetett erőszakos bűncselekmények büntető anyagi és eljárásjogi, valamint kriminológiai összefüggéseiről írta. 2002–2006 között tagja volt az ENSZ CEDAW bizottságának."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!