Inkább egy vallásos vagy egy tudományos pártot támogatnál?
Nem értem a kérdést.
A vallás mese, a tudomány meg valóság. Szerintem a valóság fontosabb, mint egy mesevilág.
Az lehet, hogy te így gondolod, de sokan másképp vannak ezzel.
Kezdjük azzal, hogy a kormányunk inkább a vallás oldalán áll és kis híján 2/3-os többségük van a Parlamentben.
Attól mert valamit sokan gondolnak így vagy úgy nem lesz igaz.
A vallást nem lehet bizonyítani, mert nincs isten pl. Kitaláció, mese.
Az meg, hogy 2/3...hát egy olyan társadalomban ahol ilyen emberek ekkora támogatást kapnak.
„Pártok” nem léteznek. Csak bandák.
Én azt a bandát támoganám amelyik a nép érdekeit tartja szem előtt, nem számít melyik éppen az.
Ha már itt tartunk a vallás és a tudomány NEM egymás ellenségei vagy riválisai. Ezek valójában egymás kiegészítői.
A tudomány nagyon sok mindent köszönhetett az Iszlám vallásnak.
„A mártír vérénél szentebb a tudós tintája.” (Mohamed próféta)
Tehát ez a kettő nem áll szembe egymással.
Mindenki annak mondja magát aminek akarja.
Mi a programjuk? Mondjuk a gazdaságról, vagy az adórendszerről?
Itt nem ez a kérdés. A kérdés az volt, hogy nálad egy politikai párt esetében a kettő közül melyik számít pozitívnak. Nem a gazdaság és hasonlók.
"A vallás mese, a tudomány meg valóság."
Azt nemtudom, tudod-e, hogy a CERN tudósai évente kétévente tartanak egy konferenciát a legnagyobb buddhista mesterekkel, és kikérik a véleményüket, hogy helyesek-e a következtetéseik.
Ez a CERN bejárata.:
A szobor Shiva istent ábrázolja.
Te lesöpröd annyival, hogy a vallás mese. De azért ezt az apróságot vedd figyelembe, hogy a föld legokosabb kvantumfizikusai, buddhista szerzetesektől kérnek tanácsot ha bizonytalanok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!