Az embernek miért nincsen joga megválasztani a nemét?
Meg kellene adni ebben a dologban is a választási lehetőséget.
A vallást is meglehet választani, vagy, hogy kivel él együtt az ember.
Az oktatási rendszert kellene ehhez átalakítani, hogy a gyerekeket ne nemi sztereotípiák szerint neveljék, hanem szabadon.
Se nem fiúnak, se nem lánynak.Így, majd, amikor elég idős lesz, eltudja dönteni, hogy melyik nemhez szeretne tartozni.
A nemváltás a 21. században nem szabadna, hogy gondot okozzon.
Azt megválaszthatod milyen testben akarsz élni. Magyarországon nagyon jól van szabályozva és csak elhatározás és pénz kérdése.
Epic fail, hogy az ivás, dohányzás, férfi dolog...ebből is látszik, hogy magyarországon 1940 van.
Nemet nem lehet választani. Vagy férfi vagy nő az illető.
Aki már műtteti magát, stb. arra külön szó van(pl transznemű). Így az már "egyéb" kategória.
Vannak kivételek, pl interszexuális, meg van olyan aki sehová sem szeretné besorolni magát. Ezek általában születési rendellenességek. Szóval van aki mégis megkapja a választás jogát.
Rosszul tudod utolsó.
Pszichiáteri és pszichológia szakvélemény kell csak ehhez. Azt meg bárki meg tudja kapni, aki felmonjda amit kell.
Kérdező!
Nemet választani nem lehet.
Van a biológiai nem(amit nem választunk),és van a gender(aminek te érzed magad)-ezt sem választja az ember,ez egy belső érzés.
A transznemű emberek sem választják ezt,hanem ezt "kapják a természettől".
A transznemű emberek arról dönthetnek,hogy akarnak e nemi átalakító műtétet vagy sem.
Ez is csak a gazdagabb emberek kiváltsága.
Rengeteg pénzbe kerül,amit egy átlag ember nem engedhet meg magának.
Azt,hogy valaki transznemű a pszichológusok,több szakember vizsgálja meg.
Tehát nem úgy van,hogy te nem transzneműként holnap azt mondod,hogy transznemű vagy.
Azt be is kell "bizonyítani".
Amúgy gyerekként én is azt hittem,hogy transznemű vagyok,de később rájöttem,hogy meleg vagyok,nem transznemű.
Azt hittem,hogy mivel nem vagyok átlagos fiú,ezért olyan,mintha nő lennék.
Aztán később rájöttem,hogy nem csak úgy lehet valaki férfi,ha olyan,mint az átlag.
Pl lányokkal barátkoztam,nem szerettem focizni,stb.
De a lényeg,hogy abban a testben amiben élsz jól érzed e magad.
A transzneműek idegennek érzik azokat a testrészeket,amik a nemi különbségeket mutatják.
Pl nőknél a mell,vagy férfiaknál a nemiszerv.
Maga a gender elmélet lényege az is,hogy ne sztereotípiák szerinte neveljük a gyerekeket.
Pl egy kisklány,akkor is kislány,ha autókkal játszik.
Egy fiú,pedig akkor is fiú,ha babázik.
Bennem is azért alakultak ki ezek a kételyek,hogy mi vagyok,mert nem voltam átlagos.
Átlag ember is meg tudja fizetni simán...a bizonyítás meg ha megkeresed a megfelelő embereket akkor kétszer 1 óra pofázást jelent. Ami simán megvan ha nem vagy full kretén.
Transznemű minden olyan embert jelent, aki nem 'szokványos' nemű.
Transzszexuális aki rossz testben szülteik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!