Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Igaz, hogy Hosszú Katinka...

Igaz, hogy Hosszú Katinka férje, Shane Tusup edző André Goodfriend cimborája?

Figyelt kérdés
A volt amerikai megbízott nagykövet állítólag ugyanazt mondta, mint korábban egy magyarországi főpap: ott és akkor ártok Magyarországnak, amikor csak tudok.

2016. jan. 11. 00:53
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
A szövetség sem tért ki az őket ért kritikákra, úgyhogy 1-1.
2016. jan. 11. 13:14
 32/40 anonim ***** válasza:
40%

# 12/30

Mi a francról beszélsz?

Megnézted a rendes normális vágatlan beszédét a neten?

Vagy csak az újságok által meg a tv által összevissza vágott kiforgatott verziót?

Tudom nem ezt dobja fel elsőnek a net..

Én a HVG-set néztem meg mivel az a leghosszabb változat.

De az érzékelhető, hogy a nemzeti sport online, az egy évvel ezelőtt, és hét hónappal ezelőtt is megpróbálta lejáratni a videóival..

Szerintük titkolózik meg doppingol, ha valóban így lenne, nem merne kiállni hanem fogná a pénzt és elsunnyogna szóval hagyjuk..

Hajrá Katinka!

2016. jan. 11. 13:15
 33/40 anonim ***** válasza:
15%
Hajrá bizony. Minél hamarább hajrázzon el innen ahová akar.
2016. jan. 11. 13:25
 34/40 anonim ***** válasza:

Szerintem ezzel a egésszel csak a magyar úszásnak árt.

Biztos igaza van,én ezt nem vitatom.Csak az időzítéssel van gond!!

Már pár éve itthon versenyez,pontosan tudta pl tavaly is,hogy milyenek itt a viszonyok,hogy megy ez Magyarországon.Azt is elhiszem,hogy az USA-ban ez másképpen megy,és ott mások a szokások.De miért pont most kellett ezzel előjönnie??

Az olimpiáig már nincs olyan sok hátra,lassan mindenki megkezdi,vagy esetleg meg is kezdte a felkészülést.És most nemcsak róla van szó,hanem a többi úszóról.A többi úszó edzője nem tud maximálisan a versenyzőre koncentrálni,mert ez az ügy az egész magyar sportot (nem csak az úszást) felkavarta.Minden sportágba lehetne több pénzt invesztálni,és az adott összeget jobban,okosabban elosztani.

Én kicsit tartok tőle,hogy ez az egész ügy kihatással lesz az olimpiai szereplésre.

Összegezve az időzítés szerintem nagyon rossz,amúgy meg ez egy sokkal bonyolultabb,összetettebb ügy,mint ahogy azt gondolnánk...Gyárfás nekem se szimpatikus,de ez az ügy ráért volna még pár hónapot,amikor vége az olimpiának.Ha 20-30 éve ez megy itt,tudhatná,hogy most hirtelen csak azért,mert Ő megmondta a tutit,nem fognak megváltozni a dolgok,viszont benne van a pakliban,hogy összeségében többet árt,mint amennyit használ....

2016. jan. 13. 12:46
 35/40 anonim ***** válasza:

# 34/34 Időpont ma 12:46

Te nem szoktál rossz pillanatban kiborulni? Az "utolsó csepp a pohárban" nem vár a jó alkalomra...

2016. jan. 13. 16:44
 36/40 anonim ***** válasza:

35-ös

Az élsportolóknak többek között az ilyen helyzetek kezelése miatt is ajánlott a sportpszichológus!!

Nem azt mondom,hogy hülye a csaj,dehogyis az!!!De aki nagy bajnok vagy példakép akar lenni,vagy csak egyszerűen sikeres élsportoló,az élet minden helyzetében a helyén kell lennie az eszének!!!

Az időzítés nagyon rossz volt!!!

Ha tavaly ilyenkor borította volna a bilit,sokkal szerencsésebb lett volna,mint most!!

2016. jan. 13. 21:20
 37/40 anonim ***** válasza:

# 36/36 Időpont ma 21:20

Igen, de neki most lett tele a "töke". Nem mondom, rosszkor jött, de most már inkább vigye végig, és ne táncoljon vissza. Plusz az is benne van, igen, hogy most nagyobbat szól, mint ha tavaly mondta volna, vagy az olimpia után.

2016. jan. 13. 21:46
 38/40 anonim ***** válasza:

hagyjuk. Itt egy szakmai kérdés lett rosszul elővezetve. Fidesz pórázon lévők ebből (nem véletlenül) politikai ügyet, a szokásos hazaárulást és hasonlókat csináltak. Az itteni, szakmát érintő válaszokra nem reagálnak (miért is tennék, nem értik).

A lényeget a kérdés elmondta: itt minden állítólag, talán, szerintem. Objektivitás nem várható, anélkül pedig semmiféle ügyet nem érdemes tárgyalni.

2016. jan. 14. 09:19
 39/40 anonim ***** válasza:

Az egésznek akkor lett volna értelme,ha az élmenők (Gyurta,Cseh,Kapás,Verresztó,stb...) is melléállnak.Az ügy kirobbantása előtt egyeztetni kellett volna!

Egy fecske nem csinál nyarat alapon semmi nem fog változni!!Ezt mindketten tudhatták volna (Hosszú és Tushup).

Szerintem az ég világon semmi sem fog változni.Vagy az olimpia után elüldözik az USA-ba,vagy félreállítják,vagy megveszik,amit nem tartok valószínűnek.Van az a pénz,de ez esetleg akkor állná meg a helyét,ha még 2-3 olimpia benne lenne.Így meg csak akkora összeggel lehetne elhallgattatni,hogy az nem érné meg a szövetségnek hosszútávon!!

Továbbra is azt mondom,az időzítés borzasztóan rossz volt!!!

2016. jan. 14. 12:15
 40/40 anonim ***** válasza:

Majd utólag kiderül, hogy milyen szempontból volt ez pont mostanra időzítve.

Az képtelenség, hogy "pont most borult ki a bili" és "már nem tudta tovább tartani", stb.

Az ő szintjén levő sportolónak az önfegyelem alapvető személyiségvonása.

Jól meg kellett hogy legyen ez tervezve, őt egyáltalán nem zavarhatja, csak mindenki mást.

2016. jan. 14. 22:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!