Igaz, hogy Hosszú Katinka férje, Shane Tusup edző André Goodfriend cimborája?
" Én nem öltözőszekrényt kértem, hanem egy helyiséget, ahol elvégezhetem a regeneráló rutinomat."
Ez mondjuk teljesen jogos, hiszen neki ez a munkája ebből él és ezért teljesítenie kell. Mégse Bástya elvtársat játszik, hogy az egész uszodát lezárják miatta, de mégis lehet olyan folyamat mikor szeretné, hogy ne zavarják. Egy sportolónak fejbe is ott kell lennie, nem csak testben. Érdekes módon Egerbe is külön öltöző rész van kialakítva a vízilabda csapatok számára, nem ott öltözködnek, ahol a hétköznapi dolgozó ember.
# 6/12 Időpont ma 01:17
Talán, ha elolvasnád a kérdést, látnád a tipikus fityiszes lejárató kampányt is. Van benne egy kamu barátság egy kamu ellenséggel, akiről azt hazudják mondott valami csúnyát... A sok birka meg kételkedés nélkül beszopja.
"de konkrétumot nem tud mondani hogy mi a baj"
De, eleg sok konkretumot mondott, csak annyira hulye vagy hogy nem erted.
A problema nem is veled van hanem az uszoszovetseggel, hogy ok sem ertik.
Sajna tenyleg beindult a lejaratas.
" És figyelő szodtvert is vettek, csak a kisasszonynak nem tetszett az, de nem mondta meg mégis milyen kellene."
Ez konkretan hazugsag es rolad is sut hogy sik hulye vagy a temahoz (mint az uszoszovetseg).
Katinka arrol beszelt, hogy Magyarorszagon hianyzik egy komplett tudomanyos hatter, ami az uszokat tamogatna, kovetne a legujabb trendeket es tudomanyos eredmenyeket, sot sajat maga kutatna, mert a vilag elvonalabann csak igy lehet megmaradni.
Erre volt egy pelda a mozgaselemzo szoftver, de ez nem Katinkanak kell, ez a magyar uszosportnak kell, es kellene hozza egy megfelelo tudomanyos stab aki ezt a szoftvert hasznalni tudja es ezzel tudna tamogatni az uszokat. (nem csak Katinkat, mindenkit!)
Na most ebbol Gyarfas meg a tobbiek egy szot sem ertettek, igy szolt Gyarfas a gazdasagi igazgatonak, az meg felhivta Katinkat hogy milyen kamerat akar. Persze hogy nem reagalt, mert aki egy ilyet megkerdez az sik hulye az egeszhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!