Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Igaz, hogy Hosszú Katinka...

Igaz, hogy Hosszú Katinka férje, Shane Tusup edző André Goodfriend cimborája?

Figyelt kérdés
A volt amerikai megbízott nagykövet állítólag ugyanazt mondta, mint korábban egy magyarországi főpap: ott és akkor ártok Magyarországnak, amikor csak tudok.

2016. jan. 11. 00:53
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
40%

"Olyat vettek, amilyet a világon mindenhol használnak."

tudtommal nem vettek.

De ha vettek is: van olyan szakember aki tudja hasznalni? Nincs.

De allj be te is a fikazo birkak koze. Jaj, Katinka hogy mert megkritizalni a szent magyar uszosportot, raadasul amerikai a ferje.

Neki kell tamadni, le kell jaratni. Szanalmas az egesz orszag, a hozzad hasonlokkal egyutt.

2016. jan. 11. 10:50
 22/40 anonim ***** válasza:
40%
Arra felelj hogy a promo reklámért pénzt kért a te hősöd.
2016. jan. 11. 11:00
 23/40 anonim ***** válasza:

nekem nem a hosom, marhara nem erdekel az uszas, katinka meg csak nem is szimpatikus.

Csak egy tipikus jelenseg ami folyik ellene.

Tolem kerhet penzt a reklamert, semmi bajom nincs vele, de tudtommal ezt is Gyarfas allitja.

Fociban ugyanez volt, behoztak kulfoldrol Dardait, meg Storch-ot, akik egy csomo dolgot szova tettek ami nem jol mukodik, erre a hazai "szakma" egyontetuen kezdte furni es fikazni oket. Ott az volt a kulonbseg hogy Csanyi mas szemmel nezi a focit´, meg merte bolygatni a beallt strukturakat.

Itt Katinka sajnos egyedul fog harcolni, semmit sem fog elerni, a magyar uszosport meg szepen osszezar, megveregeti egymas vallat aztan jovan.

2016. jan. 11. 11:06
 24/40 anonim ***** válasza:
"Arra felelj hogy a promo reklámért pénzt kért a te hősöd." Idéznéd, hogy ez mégis hol volt.
2016. jan. 11. 11:08
 25/40 anonim ***** válasza:
43%
Én már kirúgtam volna az tuti. Pár évet volt kint Amerikában de már akcentusa van. Nevetséges. A promo reklámról Gyárfás Tamás nyilatkozta Kálmán Olgánál.
2016. jan. 11. 11:20
 26/40 anonim ***** válasza:
100%
persze, rugd csak ki a vilag legjobb uszonojet :)
2016. jan. 11. 11:26
 27/40 anonim ***** válasza:
Nem értem mit kell ezen a promon annyit lovagolni, ha nem akarja ingyen akkor nem akarja. A szövetség se köteles szerepeltetni benne, hiszen rengeteg tehetséges és sikeres úszója van ennek az országnak, ha meg megkérdeznék, hogy miért nem szerepel benne akkor simán nyilatkozhatták volna azt, hogy nem akarta ingyen csinálni, ezt mi méltatlannak találtuk a többi versenyzőhöz képest ezért kihagytuk. Viszont a szövetségtől meg addig nem kapna pénzt ameddig nem szerepel benne. Szerintem ezt a helyzetet egyik fél sem kezeli jól.
2016. jan. 11. 11:35
 28/40 anonim ***** válasza:
30%
A sport csak a szórakoztatóipar egy ága. Nem tudományos munka, nem viszi előrébb az országot. Tehát ha Miss Amerika nem akar itt úszni, akkor menjen ahová akar.
2016. jan. 11. 12:11
 29/40 anonim ***** válasza:

# 25/28 Időpont ma 11:20

És tominak miért is kéne hinni? Most így komolyan. Ez olyan amikor egy politikus azt mondja magáról, hogy becsületes. Hát persze, biztos neki fogok hinni... :-D

2016. jan. 11. 12:19
 30/40 anonim ***** válasza:
Mert Miss Amerika nem cáfolta amit Tamás báttya mondott.
2016. jan. 11. 12:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!