Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Voltál már Magyar Szigeten?

Voltál már Magyar Szigeten?

Figyelt kérdés
Milyen volt? Hogy érezted magad? Idén mész?
2010. márc. 23. 15:55
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom a Margit-sziget az magyar vagy román? Mert akkor voltam már, ha magyar.
2010. márc. 23. 20:33
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Annyit tudok a rendezvényről, hogy itt senki sem lop. Ez komoly.
2010. márc. 23. 21:28
 13/24 anonim ***** válasza:
Ezek szerint egy magyar, akkor magyar ha alkoholista? Mellesleg akkor miért szidják sokan a Szigetet, ahol ugyanez megy?
2010. márc. 23. 22:27
 14/24 anonim ***** válasza:
Még nem. De majd szeretnék:) Ismerőseim voltak már és csak jókat hallottam tőlük.
2010. márc. 24. 14:09
 15/24 A kérdező kommentje:

"Ezek szerint egy magyar, akkor magyar ha alkoholista? Mellesleg akkor miért szidják sokan a Szigetet, ahol ugyanez megy?"

A Magyar Szigeten a következő a helyzet (tapasztalataim szerint): lehet kóstolni, venni jófajta magyar borokat, pálinkákat, de a cél itt nem az, hogy igyuk le magunkat a sárga földig, hanem hogy jókat tudjunk beszélgetni, eszmét cserélni egy pohár bor mellett. És ennyitől még nem lesz alkoholista egy ember.

2010. márc. 24. 20:34
 16/24 anonim válasza:
Voltam többször is. a hangulat, programok, koncertek óriásiak. És tényleg kevessebb a csúnya szó, részegség (asszem nem is láttam senkit eszméletlenül heverni) és valahogy az emberek jobbak eygmáshoz itt. Minden korosztály megtalálható és jól érzi magát.
2010. jún. 10. 22:08
 17/24 anonim ***** válasza:
13%
Szerintem az ilyen rendezvényeket be kéne tiltani, mert olyan gondolatokat ébresztenek az emberekben amitől a modern világ ellenségei lesznek.
2010. júl. 24. 14:37
 18/24 anonim ***** válasza:
37%
téged nagyon pofán kéne verni
2010. júl. 24. 14:38
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintem az ilyen rendezvényeket be kéne tiltani, mert olyan gondolatokat ébresztenek az emberekben amitől a modern világ ellenségei lesznek."

Meséld már el légyszíves, hogy milyen az általad elképzelt modern világ, ahol nincs helye hazafiságnak, és nemzeti öntudatnak.

2010. júl. 24. 21:28
 20/24 anonim ***** válasza:

20:34

De.

2010. júl. 24. 21:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!