Voltál már Magyar Szigeten?
Figyelt kérdés
Milyen volt? Hogy érezted magad? Idén mész?2010. márc. 23. 15:55
1/24 anonim válasza:
ez miért politika téma?
amúgy csak kint voltam kis szórólapozáson régebben, és elég is volt annyi. gyakorlatilag a szar folyt patakokban. tele volt egy tonna gusztustalan punk-al és egyéb degenerált emberrel.
2/24 anonim válasza:
Szerintem elnézted a kategóriát.
3/24 A kérdező kommentje:
Nem néztem el a kategóriát, direkt ide tettem fel a kérdést, mert a szórakozás témakörnél nem biztos, hogy sok választ kapnék. Punkok???? Te a MAGYAR Szigeten voltál???
2010. márc. 23. 16:05
4/24 anonim válasza:
Nem is tervezem. Nem az én világom az, hogy minden este részegre igyam magam, aztán árokparton keljek fel, miközben punk alapra egy hang nélküli emberke énekel. Persze tisztelet a kivételnek. De haverom mesélt róla, mert ott volt. Még a Naplós videón is rajta van:D
5/24 anonim válasza:
Hogy itt mennyi ember el van tájolva:/
Idén megyek és biztos, hogy jó lesz
6/24 anonim válasza:
Hát ti nem tudom hol jártatok báránykák, de a Magyar szigeten nem sok Punk van...
8/24 anonim válasza:
fene gondolta, hogy nem a szigetről beszélsz. hisz nem azt írtad, hogy "a magyar szigeten"
9/24 A kérdező kommentje:
16:13! Jogos, bár szerintem mindkét változat jó ebben az esetben (Voltán már Szigeten?/a Szigeten?) De azt hittem a nagybetű majd elárul mindent, ez a fesztivál neve uis.
2010. márc. 23. 16:16
10/24 anonim válasza:
Akkor te nem is vagy komoly magyar ember ha nem aludtál még részegen árokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!