Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Idén miért nem lép fel a...

Idén miért nem lép fel a Kárpátia a Magyar Szigeten?

Figyelt kérdés
2009. aug. 9. 15:39
 1/7 anonim ***** válasza:
45%

biztos nem volt rá kereslet

(legalábbis az ilyen jobb ízléssel megáldottak körében mint én xd)

2009. aug. 9. 15:45
 2/7 anonim válasza:
60%
Túl sok pénzt kértek a fellépésért azt hiszem.
2009. szept. 10. 22:13
 3/7 anonim ***** válasza:
55%
mert 2évvel ezelőtt mindenki ingyen lépett fel a kárpátiának meg volt pofája elkérni 3millát a koncertért. nem is hívták tavaly, remélem most se fogják.
2010. febr. 13. 00:15
 4/7 anonim ***** válasza:
lehet hülyeség amit írok, de mintha vmi olyat hallottam volna, h nem akarnak olyan fesztiválon fellépni, amin külföldi termékeket reklámoznak
2010. febr. 28. 16:04
 5/7 anonim ***** válasza:
Kárpátia ma már csak pénzért csinálja ezt az egészet divat magyarok szép számaik vannak de tényleg csak megélhetés képpen nyomják ezt az egészet és én így nem vagyok rá kíváncsi
2010. aug. 1. 14:12
 6/7 anonim ***** válasza:
Van olyan zenész aki nem megélhetésért csinálja? (Tényleg kiváncsiságbók kérdezem.)
2010. aug. 9. 23:21
 7/7 anonim ***** válasza:

Tudtommal azért,mert a kárpátia nem akar eggyetlen egy párthoz is kötődni, vagy pedig ilyen látszatot kelteni.

A magyar sziget pedig erősen jobbikos.

2010. aug. 24. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!