Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Egyre erősebbek azok az...

Egyre erősebbek azok az "szellemi vagy társadalmi" áramlatok, amelyek megpróbálják szétmosni a hagyományos értékrenddel élő és működő nemzetek társadalmait. Miért nem alakult még ki ellenáramlat, összefogás?

Figyelt kérdés

Ezen áramlatok, ahogy én látom felülről vezéreltek és kifejezetten alattomos céljaik közé tartozik a hagyományos családmodell szétzilálása, a hagyományos és egészséges nő-férfi kapcsolat felbomlasztása, ezzel ellentétes magatartás elősegítése, terjesztése, nemzetek összekeverése extrémen vegyes párosítások (véletlenül sem házasságok) által, azért hogy a nemzeti hagyományokat már a család szintjén rombolják, pusztíthassák.

Megj: extrémen vegyes párosítások alatt a túl kontrasztosat értem. Az áthidalható különbségekkel rendelkező, kisebb árnyalati különbséggel rendelkező, már házasságra is alkalmas párkapcsolatok lehetnek akár előnyösek is, bizonyos keretek között.

Visszatérve: szerintem talán beszélhetünk egy egyfajta globális pszichológiai terrorizmusról is, amely célja a nemzetek elpusztítása, amelyeket felváltatnak egy multikulturalizált (hibridizált), befolyásolható -előprogramozható-(elő)ember prototípussal.

2015. dec. 17. 11:17
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
52%

Ősi társadalmak. :D

Kérdező, ugye neked nincs sok barátod?

2015. dec. 17. 12:09
 12/36 anonim ***** válasza:
86%

Imádom az ilyen álszent disznókat, visítanak itt az erkölcsrombolás ellen, de többségük ugyanolyan mint akik ellen "hadakoznak", ha nem rosszabb! ismertem egy fickót, aki ilyen keresztény nemzetieskedő, Isten haza családos mélymagyar volt, gondolom ismeritek ezt az archetípust, aztán egyszer hallom, hogy hirtelen kirúgták abból az iskolából, ahol tanított, kiderült, hogy azért mert szerette simogatni a kislányokat, magyatul pedofil volt a szentem, és ezt kompenzálta azzal, hogy a "libernyákok" beteg világa ellen küzdött.

De itt a GYK-n is belefutottam már egy olyan válaszolóba, aki fennen hirdette, hogy küzd a "fajkeveredés" ellen, csak később kiderült, hogy azért mert korábban évekeig együtt volt egy feketével, és még mindig nem tudta megbocsátani, hogy az volt olyan "aljas" és hazament a "dzsungelbe", ahelyett, hogy családot alapított volna vele.

2015. dec. 17. 12:13
 13/36 anonim ***** válasza:
85%

Nekem is van ilyen nemzeti konzervatív ismerősöm. :D

48 éves és Kárpátia koncertekre szaladgál 2 két fiatal, 18-20 év körüli csajjal, akik közül az egyiknek van párja, aki megy velük, a másikat meg ő húzogatja koncert után a kocsiban, miután a másik kettőt hazavitték már. :D

Otthon meg közben ott van az asszony két kisgyerekkel.

2015. dec. 17. 13:17
 14/36 A kérdező kommentje:

#10: "Nem lehet minden hagyományos és ősi, az idő halad. A postagalamb is milyen szép és hagyományos volt...."

Ez igaz, nem mondom, hogy nem. De van ésszerűség is. Meg vannak olyan határok, amelyeket be kéne tartani.

2015. dec. 17. 13:26
 15/36 A kérdező kommentje:

Álszent disznó csak az lehet, aki agitál olyan érdekek ellen, amelyeknek nem tetszik az, hogy vannak olyan emberek, szerencsére sokan, akikben ellenállást váltanak ki olyan megnyilvánulások, amelyek életellenesek lehetnek.

De ez a szent agitáló a létét a korábbi hagyományos értékeken nyugvó társadalomnak köszönheti. Ez nem szócséplés, hanem sarokkő.

2015. dec. 17. 13:33
 16/36 A kérdező kommentje:

Említett továbbá a kedves kommentelő egy pedofil tanárt is. Lehet, hogy igaz a történet. De a lényeg az, hogy egyedi esetről van szó. Ami elítélendő. De egyediről van szó.

Na de mi van kérem az új szellemi áramlatokkal? Hát az kérem, hogy még az említett pedofil esetnél jócskán megtöbbszörözött jelenségeket produkálnak. Tömeges, a hagyományos és egészséges társadalom tagjaiból megbotránkozást kiváltó viselkedést, jelenségeket hoznak létre azon áldozatokból, akikkel elhitették, hogy ezen új áramlatok számukra járható életutak, életformák és életcélok lehetnek. Én nagyon sajnálom ezeket az egyedeket.

2015. dec. 17. 13:41
 17/36 anonim ***** válasza:
59%
A világ folyton változik egyszerűen el kell fogadni, két száz éve, szerintem senki sem hitte, hogy lesz egy uralkodó és arisztokrácia nélküli Magyarország vagy 800 éve se nagyon gondoltak bele, hogy az egyház hatalma ennyire visszafog szorulni.
2015. dec. 17. 14:25
 18/36 anonim ***** válasza:
58%
Ezen kívül nem fejtetted ki, hogy te mikor érték rendet tekinted hagyományosnak, mert elég sok korról lehet beszélni emiatt kicsit pontosíthatnál, mert most nem tudom, hogy az előző rendszerre gondoltál, vagy a 200 évvel ezelőtti erkölcsökre esetleg a 2000 évvel ezelőtti értékrendet tekinted hagyománosnak?
2015. dec. 17. 14:35
 19/36 anonim ***** válasza:
92%

Kérdező valószínűleg erről beszél: [link]

Egyébként a Frankfurti Iskolában dolgozták ki a kulturális marxizmust még az előző évszázadban, de az utóbbi évtizedekben lett igazán (70-es évektől) meghatározó.

2015. dec. 17. 15:06
 20/36 A kérdező kommentje:
Kersztény értékrendekre gondoltam, illetve olyanokra amelyek az ősi nő-férfi kapcsolat hagyományán alapszanak. Tehát nem feltétlenül kell kerszténynek lenni, ha azonos a kersztény eszmeiséggel, akkor nevezhetjük egyetemesnek is.De mondhatnám azt is, hogy szimpatizálok a puritanizmussal is. Persze ez is kersztény vonulatú. De hát ez van. Ez tettszik. Ha másnak nem is. Illetve más konzervatív nézetekkel is szimpatizálok. Én így gondolkodom. Isten teremtése a mérvadó. Az az ősi, az a gyök, oda kell visszatérni, az a biztos örök támpont. Az a sarokkő.
2015. dec. 17. 15:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!