1/14 anonim válasza:
Na, és akkor én vagyok az antiszemita, mert azt állítom, hogy ezek valamit terveznek...
2/14 anonim válasza:
Nézd már meg a hír forrását erre lehet adni bármit is?
(Olvasónktól)
3/14 anonim válasza:
Lehet én küldtem be a kurucnak hogy hallottam ám hogy Mo bocsánatot kért ő meg egyből le is hozta hogy a sok szerencsétlen ember (értsd ti) elhiggye.
4/14 anonim válasza:
Vagy mondhatnám úgy is hogy magukfajták csak hogy egy klasszikust idézzek.
5/14 anonim válasza:
A Külügyminisztérium közleménye szerint tegnap hivatalosan is bocsánatot kértünk Izraeltől a kémrepülő-botrány miatt.
6/14 anonim válasza:
Nézd meg jobban, a 'humor' kategóriába van a kuruc.info-n.
7/14 anonim válasza:
csókoljunk lábat :)))
ill csak bajnai
8/14 anonim válasza:
Tényleg. :) Nem szoktam őket olvasni. Ettől függetlenül az első válaszomhoz még mindig tartom magamat.
9/14 anonim válasza:
kérdező, te elolvastad egyáltalán a hír szövegét???
10/14 anonim válasza:
17:39
A kuruc 100szor hitelesebb hírforrás mint az index. A múltkor is írtak egy cikket, az is meglett cáfolva. Az is csak idióta mocskolódás volt, és visszafele sült el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!