Bocsánatot kért már Lázár János?
Félig-meddig. Hangsúlyozta, hogy félreértették őt, politikai manipuláció történt.
Továbbra is hülyének néz mindenkit...
Bocsánatot (még) nem kért. Elnézést kért helyette.
Az alábbi videón megmagyarázza a semmit...:
Azt mondta félreértés történt
Szerintem amit mondott nem lehet félreérteni, amúgy meg mi az hogy aki nem dolgozik az annyit is ér? Ő se csinál semmit csak rajtunk élősködik mint egy tetü
Miért is kellene bocsánatot kérnie?
Teljesen világos, hogy az LMP( liberális magyar politika) le akarja járatni,mert köztudott Lázár nem nézi éppen jó szemmel a zsidókat, cigányokat(jogosan). Ti is félinformációkra támaszkodtok! Lázár azokról a politikusokról beszélt, akiknek a vagyonbevallásuk szerint nincs semmijük,erre mondta, hogy ők annyit is érnek.ABSZOLÚT EGYETÉRTEK!
Ahhoz képest, hogy elmondásod szerint "Lázár nem nézi jó szemmel a zsidókat", több ezer haszid-zsidó szálláscsinálója Hódmezővásárhelyen.
Ennyit erről...
Ne a kurucinfóból ollózzál ki cikkeket, támadják minden oldalról.Nézzük, mit mondott Lázár egészen pontosan:
"Azt gondolom, aki nem vitte semmire az életben, az annyit is ér. Ezt tudom mondani, annak annyi az élete. Ez az én véleményem egyébként, tehát én ahhoz a mércéhez tartom magam, hogy az ember, ha egyszerű kétkezi munkásember, akkor ahhoz a jövedelemhez képest érjen el valamit. Hogy ha egyetemi ember, akkor ahhoz a jövedelemhez képest érjen el valamit, de akinek a saját társadalmi viszonyaihoz képest semmire nem futotta, semmit nem tudott letenni az asztalra, az ne üljön például a képviselő-testületben."
Kicsit más lesz a szöveg értelme.
Miért is kérjen bocsánatot?
Nem a bocsánatkéréssel kapcsolatban linkeltem, hanem azzal, amit te írtál, miszerint "Lázár nem nézi jó szemmel a zsidókat". Az a helyzet, hogy DE, nagyon is. (Lásd a már belinkelt cikk...)
De hogy a kérdéssel kapcsolatban is feleljek: Lázár már bocsánatot kért, az elvakult fideszesek szerint - úgy tűnik - a nagy semmiért. Abszurd egy helyzet, amikor a "rajongók" jobban védik a "rajongottat", mint ő maga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!