A jobboldali emberek miért utálják a melegeket ugyanúgy, mint a bevándorlókat vagy a más rasszhoz tartozó embereket?
Melegek mindenki családjában vannak,tehát az nem függ össze azzal,hogy valaki mennyire "idegen".
A jobboldaliak általában nacionalisták,ezért nem szeretik a más bőrszínű,vallású,kultúrájú embereket.
De hogy jönnek ehhez a melegek?
Melegek minden népcsoportnál vannak,minden népnek sajátjai a társadalom ezen tagjai.
Félreértés ne essék ezzel nem a rasszizmust akarom "támogatni" vagy megérteni,csak nem értem,hogy miért veszik egy kalap alá a melegeket ezekkel a csoportokkal,ugyanis a melegek nem elszigetelten élnek,hanem mindenhol megtalálhatóak,még a többi kisebbséggel nem ez a helyzet.
Az,hogy te kijelented,hogy a te családodban nincs meleg,butaságra vall.
Ezzel nem tudok mit kezdeni.
Ez egy olyan tulajdonság,ami nem látható külső jegyek alapján.
Egyes felmérések szerint minden 10.ember meleg,tehát jó eséllyel mindenki tágabb családjában vannak melegek.
Szóval nem egy ritka dologról van szó.
De itt a lényeg nem a gyakoriságon van.És a kérdés sem erre irányult.
Igazából nem is a kérdésre válaszoltok,illetve nem tudjátok megválaszolni...
"génhiba (és jellemhiba)."
Szerintem te nem nagyon tanulhattál genetikát.
Egyrészt a homoszexualitás nem köthető egy génhez,illetve a géneknek is szerepe lehet benne(de mivel valószínűsítem nem vagy otthon ebben a témában így ebbe nem is mennék bele).javaslom a kötelező genetika oktatást a középiskolákba is,mert nagy a képzavar egyeseknél.).
Hibának egyáltalán nem tekinthető,mivel a faj számára hasznos tulajdonságról van szó.
Ismerven a melegek erzekenyseget. elore kijelentem annyira nincs semmi bajom veluk, hogy nem is erdekelnek.A kerdesen is csendes es roszindulat mentes. Csak azt szeretnem tudni, mire is olyan buszkek a melegek?
Mi a celja a felvonulasnak, ha mar hazasodhatnak?
Utolsó!
Azokban az országokban,ahol már viszonylag elfogadható jogokkal rendelkeznek a melegek(pl házasság) ott a melegfelvonulások egyfajta karneválként működnek,maradnak meg.
Gyakorlatilag heteró emberek számára is egyfajta esemény.
Olyan,mint pl a viágkarnevál vagy hasonló.
Egy dolog szerintem nagyon fontos.
Ugyebár azokon a helyeken,ahol a melegek jogai már rendezettek ott is érdemes meghagyni ezeket az eseményeket,hiszen ez csak egy állapot.Az emberiség,társadalom vissza is fejlődhet.
Lásd pl Magyarországon egyesek azt szeretnék ha még a bejegyzett élettársi kapcsolatot is eltörölnék.
Az,hogy egyszer kivívtunk valamit,nem jelenti azt,hogy egyesek nem rombolhatják le.
Ahogyan megemlékezünk az 56-os forradalomról,úgy megemlékezhetünk erről is.
Ne felejtsük el,hogy rengeteg meleg ember lett áldozata a kirekesztésnek,homofóbiának,ami a világon számos helyen áldozatait szedte.
Az emberiségnek meg kell emlékeznie,legalább egy nap az évben az ilyen dolgokról,hogy az emberiség számára megmaradjanak a tudatban ezek a dolgok,hogy 50 év múlva vagy 500 év múlva is tudják majd azok,akik akkor élnek,hogy az hogy ők most így élhetnek nem magától értetődő,hanem ezeket egykor valakiknek meg kellett küzdeni,harcolni.
Arról ne is beszéljünk,hogy a Föld egyes részein még terrorizálják,bántalmazzák a melegeket!
Szóval ez nem egy olyan dolog,hogy egyszer kivívtunk valamit,és ennyi volt a feladat.
Az emberiségnek meg kell emlékeznie azokról a dolgokról,amikért egykort harcolt.
Másként mi értelme az életnek,az emberiségnek,ha nem a fejlődés?
Mire büszkék?
Arra,hogy felmerték vállalni,mások érdekeit a saját bőrüket kockáztatva,és nem hagyták,hogy mások elnyomják,bántalmazzák és korlátozzák őket.
A legtöbb ember nem mer kiállni még saját magáért sem,nemhogy másokért,vagy egy célért.
Itt most elsősorban nem azokra gondolok,akik pusztán elmennek egy ilyen rendezvényre,habár ez is egy fontos dolog,mert képviselik magukat,hozzájárulnak ehhez az egészhez.De vannak olyanok,akik ebben keményen részt vesznek,időt fektetnek,a saját szabad idejüket és energiájukat fordítják egy nemes célra.
Na az ilyen melegeket én is útálom, mint amilyen te vagy...
Dicsekszik, hogy más, és őt köteles elfogadnia mindenkinek, mert ha nem fogadják el, akkor kirekesztő náci régies emberekek.
A heteró fehér kedves embereket se fogadja el mindenki, nem szerethet mindenki mindenkit!
Erőszakkal nem lehet ráeröltetni semmit az emberekre, mert csak mégjobban útálnak majd!
Szélsőjobboldaliként senkit sem utálok, amíg a helyén marad.
Tehát az arikaiak Afrikában, a muszlimok a muszlim országokban, az Indiánok Indiában, a zsidó politikusok Izrael, vagy a zsidó kisebbség politikai életében, a melegek pedig négy fal között.
Csak annyi a különbség,hogy a heteró,kedves,fehér embert nem azért szeretik vagy utálják.
Nem kelljen már elmagyaráznom külön,hogy mi az az előítélet.
Ezért is tettem fel a kérdést.
Mert úgy vettem észre,hogy ezek az emberek nem nagyon kedvelik azokat a dolgokat,amik idegenek tőlük.
Illetve a melegeket is "idegenként" kezelik.
Sőt olyanok is vannak,akik szerint mi költözzünk más bolygóra,amikor mi is ennek az országnak az állampolgárai vagyunk.
Anélkül ítél meg valakit,hogy nem is ismeri az illetőt.
Már eleve negatívan áll mindenféle ismeretlenhez és fél tőle,mégha azok természetes dolgok is.
A természet alkotott minket is,így mi is a természet részei vagyunk...
A melegek már lassan kialakítottak maguknak egy sajat rasszot maguknak....
Azért sírnak, mert nem fogadják el őke, pedig ők különcködnek azzal, hogy kötelesek terjeszteni, hogy melegek... Nem is akarnak beilleszkedni a társadalomba szerintem!
Kérdező, még a végén felsőbbrendűnek állítod be magad, magatokat! Semmi hasznot nem érsz el a nyomulásoddal, csak még jobban megutáltatod magatokat.
Ne tűzzél már céltáblát magadra. Eddig nem igazán volt bajom veletek, amikor nem villogtatok, most már ez változik, és nem a javatokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!