A jobboldali emberek miért utálják a melegeket ugyanúgy, mint a bevándorlókat vagy a más rasszhoz tartozó embereket?
Melegek mindenki családjában vannak,tehát az nem függ össze azzal,hogy valaki mennyire "idegen".
A jobboldaliak általában nacionalisták,ezért nem szeretik a más bőrszínű,vallású,kultúrájú embereket.
De hogy jönnek ehhez a melegek?
Melegek minden népcsoportnál vannak,minden népnek sajátjai a társadalom ezen tagjai.
Félreértés ne essék ezzel nem a rasszizmust akarom "támogatni" vagy megérteni,csak nem értem,hogy miért veszik egy kalap alá a melegeket ezekkel a csoportokkal,ugyanis a melegek nem elszigetelten élnek,hanem mindenhol megtalálhatóak,még a többi kisebbséggel nem ez a helyzet.
Én nem vagyok jobboldali, mégsem szeretem őket.
Hogy miért? Mert szánalmasan viselkednek.
Jobboldali vagyok, és nem utálok senkit se!
Sőt, kedvenc könnyűzenészeim Freddie Mercury (homoszexuális) és Ray Charles (fekete).
Általánosságban és objektívan mondva szerintem inkább az zavar sok embert, amikor mondjuk felvonulást tartanak, és rózsaszín angyalnak öltözött szőrös férfiak miatt le van zárva a város. Sokan polgárpukkasztásnak élik meg, de egy hétköznapi normális emberrel nem lenne bajuk attól még hogy homoszexuális.
Nem tudom ezt a legtöbbet honnan vetted le.Valami közvélemény kutatásból,vagy ismersz minden meleget?
Szerintem inkább csak láttál embereket,akiket melegnek véltél.
Mi a feltűnő,pl?
Mert gondolom nem sok bevallottan meleget ismersz,,,
Én pl kifejezetten utálom,ha bárki is velem foglalkozik,illetve a magánéletemben tolakodó kérdéseket tesz fel.
Én nem szeretem ha "velem foglalkoznak".
Az,hogy egyesek rózsaszínbe öltöznek,engem nem igazán érdekel,ha nekik az tetszik,öltözzenek.
Engem nem izgat az sem,ha egy nő nem kifejezetten nőies.
Egyéni ízlés dolga.
Gondolom a rózsaszín szín nem egy védett dolog,amit szerzői jogok védenek,amit csak nők használhatnak bármire.
Én eleve nem is értem,hogy ki találta ki,hogy a színek közül melyik férfias,vagy nőies.
Én minden színt szeretek,mert mindegyik olyan más.
Viszont nem szeretem,ha sok szín van egy helyen.Mert szerintem az olyan "túl sok".
Egy szobában pl 2-3 színnél többet nem szeretek.
De ha csak kék-fehér,vagy fekete-rózsaszín,akkor az szép számomra.
Már az alapvetésed nem igaz: "Melegek mindenki családjában vannak..." Az én családomban pl. nincsenek.
Eddigi életem során sokáig nem is találkoztam a jelenséggel. Valamikor a tudomásomra jutott, hogy vannak ilyenek, de nem foglalkoztam velük, hidegen hagytak.
Most sincs az ismeretségi körömben meleg, úgyhogy az az állításod sem igaz, hogy "mindenhol megtalálhatóak".
Az utóbbi években vagyok kénytelen szembesülni a büszkeség napi felvonulásukkal, ami kifejezetten nem tetszik. Nem értem, miért kell a melegeknek ekkora hűhót csapni a másságukból. Miért nem tudnak felhajtás nélkül mások lenni? Miért nem tudnak ugyanúgy a négy fal között szexelni, mint jómagam? Én miért nem akarom mások orra alá dörgölni a szexuális orientációmat, ők miért igen? Ha normálisak lennének, ha csupán a szexuális orientációban különböznének, semmi bajom nem lenne velük. De úgy tűnik, ez a másság az egész lényüket eltorzítja. Nagyon remélem, hogy vannak kivételek. Időnként hallok ilyenekről is. Nem sokat, mert utóbbiak természetszerűleg nem reklámozzák magukat.
A melegek és a bevándorlók, vagy a más rasszhoz tartozó emberek nem hozhatók egy kalap alá. A kérdésed csúsztatás. Ne akard a nevezettek egyforma utálatával legalizálni a melegeket! A melegek teljesen másképpen mások, mint a bevándorlók, vagy a más rasszhoz tartozók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!