Ez nem számít gyűlöletbeszédnek?
Mindenkinek joga van utálni bármit és bárkit. Csak számoljon a következményeivel. Hogy például tartják-e odafigyelésre méltó embernek.
Aki emberi kapcsolatokban az utálatot lehetőségnek tartja, talán a 10 éves gyermek szintjén gondolkodik. Vagy lehet hogy túloztam? A 10 sok?
Aki emberi kapcsolatokban beszélhetünk szeretetről, szimpátiáról, egyet nem értésről, tárgyalóképtelenségről, vitaképtelenségről, meg nem értésről, és még sok mindenről, amely a gondolatokon alapszik. Érzelmekben a gyermek gondolkodik, és a felnőtt az ágyban.
A gyűlöletre uszító megnyilvánulásokat, irányuljon az bárki(k) ellen, a BTK bünteti. Persze sok múlik a fogalmazáson, egy jó ügyvéd sok mindent ki tud magyarázni, h az mégsem gyűlöletbeszéd...
Egyébként, aki sértve érzi magát, tehet feljelentést, de így ezek a szélsőséges csoportok csak nagyobb nyilvánosságot kapnak (és pont ez a céljuk).
Szóval jobb az ilyet ráhagyni, majd kinőnek belőle. Vagy nem.
#6 Tetro, olvasd el ezt, és ne ragadj le az első mondatnál:
18:46
Ööö, ez most nekem szólt? Valamit rosszul írtam?
19:13
2 kérdés:
Mibe kötöttem bele? (szerintem te vagy, aki most belémkötsz)
Mit írtam rosszul?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!