Most, hogy Nógrádit végre kicsit megcincálta a sajtó várható, hogy más, nála tehetségesebb és az életrajzukban kevesebbet füllentő elemzőket is meghívnak a médiumok szakértőnek?
Mi ez a "végre kicsit megcincálta"?
Ezt úgy kell érteni, hogy ha valaki nem szimpi, annak vájkálni kell a múltjában?
Az állításait kell cáfolni, de úgy látszik eddig nem találtak rajta fogást.
# 3/3 Időpont ma 16:32
A gravitációt az annunakik csinálják a Föld magjából egy hatalmas porszívóval.
Bizonyítsd be, hogy nem igaz.
Az állításait rengetegen cáfolták, én nem fogom leírni, meg belinkelni, mert 1. el sem olvassa, 2. ha elolvassa se érti meg, lepontozni meg így is le lehet.
Színvonal nem fog emelkedni, mert a normális kutatók nem nagyon érnek rá tv sztárkodni, jobb dolguk is van annál.
Az állításait kell cáfolni, de úgy látszik eddig nem találtak rajta fogást."
Amikor valaki azt állítja magáról, hogy egy svéd egyetem vezetőségi tagja, amit az adott egyetem határozottan cáfol, illetve egy nem létező egyetemen nevezi ki magát rektorhelyettesnek, akkor az alapjaiban kérdőjelezi meg a szavahihetőségét.
5-ös, ha nem lennél, ki kéne találni. :P
"Az állításait rengetegen cáfolták én nem fogom leírni",
meg belinkelni"
Mert nincs ilyen. :)
"a normális kutatók nem nagyon érnek rá tv sztárkodni, jobb dolguk is van annál." :D
Ez a hét vicce.
Fogalmad sincs róla, hogyan működik a tudományos élet.
Nógrádi többször kijelentette, hogy a migráció növeli a terrorveszélyt.
Rajta kívül a német hírszerzés is ezen véleményen van, de tuti ők nem értenek hozzá, bezzeg a Nógrádi, aki életében nem foglalkozott a terrorizmus elméletével és módszertanával..
A tudományos élet és a tv-s műsorok kapcsolatáról egy kicsit felvilágosíthatnál. Én speciel ha egy a tudományterületembe vágó bármilyen tömeg médiában publikált anyagot olvasok/nézek/hallgatok, akkor ritkán fordul elő, hogy ne kelljen röhögnöm, vagy a fejemet fognom. A média és a tudomány teljesen elválik egymástól, biztonságpolitikánál meg aztán főképp. Ezen a területen a nagy koponyák nem az atv-ben pampognak, hanem a HM-nek és a KKM-nek írnak jelentéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!