Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A sajto es egyeb media miert...

A sajto es egyeb media miert nem partner a problema megoldasaban? Miert ferditik el a hireket annak tukreben, hogy kik a tamogatoi?

Figyelt kérdés
A hireket nem gyartani kell, hanem tudositani rola. A hirek adottak ... nem ertem, hogy miert kell ferditeni.
2015. szept. 3. 11:51
 1/9 anonim ***** válasza:
Az biztos, hogy amit művelnek az már hányinger.
2015. szept. 3. 11:53
 2/9 A kérdező kommentje:
Folyamatosan kovetem az esemenyeket. Olvasok, hallgatok, nezek es magam is tapasztalok. Minden tok egyertelmu es minden megy is a lehetosegek hatarain belul, de azt tapasztalom, hogy a mediumok nem tudositanak rola, hanem felre beszelnek, feszultseget keltenek, ossze-vissza kevernek es probalnak hireket fabrikalni. Megzavarjak az emberek fejet es mindent olyan iranyba probalnak elterelni, ami az O ideologiajukat tamasztja ala. A tudositok nem ertik, hogy ebben nekik is van feleloseguk? Miert beszelnek baromsagokat? Miert akarjak ramondani a fekete/feherre, hogy az valoszinu meg is rozsaszin, avagy citromsarga lehet?
2015. szept. 3. 12:06
 3/9 anonim ***** válasza:
Ezen nem kell meglepődni, minél nagyobb a feszültség, annál több a néző. Most is belenéztem egy-két külföldi hír csatorna műsorába is( a magyar sem jobb), és katasztrofális, kb. nem is fedik a valóságot, és akkor mindenkinek nagy erényesen mondják ,hogy de "legyenek együtt érzőbbek, mert ennek a teljes hiányát látjuk". Hát kösz...
2015. szept. 3. 12:25
 4/9 anonim ***** válasza:
A kérdésedben a válasz: a sajtó, a média azért ferdít, mert a támogató ezt kívánja. Ha a média önfenntartó tudna lenni, akkor valószínűleg tényszerű maradna.
2015. szept. 3. 12:27
 5/9 anonim ***** válasza:

Egyfelől nincs független média. Már régóta nincs. Van pártmédia, meg kevéske másik.

Másfelől egyáltalán nem megy minden rendben. Ha egy 10 milliós ország napi pár ezer menekült ideiglenes ellátását, ütemes és zavartalan továbbjuttatását nem képes megoldani, helyette hőzöng, és káoszt teremt, az abnormális. Az ország tehetségtelenségét, rossz esetben kártékonyságát mutatja. Ez baj. És a média szerepe, hogy erre rámutasson (ideális esetben javaslatot tegyen), és ne tovább uszítson ostoba állítások többszörös ismételgetésével.

2015. szept. 3. 12:29
 6/9 A kérdező kommentje:

Orul az a tudosito, hogy most jol megmondta (bemert szolni), amikor belul nagyon jol tudja, hogy teljesen masrol kellett volna beszelnie? Miert nem jo, vagy miert nem eleg magaban a valos hir?

Ha igazrol beszelnenek, akkor is lehetne mirol fosni a szot. Nincs ezeknek fonoke?

Dobjanak be egy kozonseget vonzo focimet, tegyenek kozze erdekes fotokat, de ne beszeljenek mar hulyesegeket!

2015. szept. 3. 12:39
 7/9 anonim ***** válasza:

Fölösleges.

Tegnap pont erről olvastam, hogy a jobbikos, halálkamionos szál is az volt, hogy 6 tulajjal előtte egy olyan férfi volt a kocsi üzembentartója, aki egyszer volt valami jobbikos rendezvényen.

Vagyis valami hasonló baromság.

2015. szept. 3. 12:52
 8/9 anonim ***** válasza:
Had mondják csak ránk én már úgy vok.én is haragszom de nekünk ezek a hírek végső soron jók
2015. szept. 7. 13:43
 9/9 anonim ***** válasza:
De kérdező, van főnökük. Éppen ez a baj. A pártkatonák néha írni se tudnak.
2015. szept. 7. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!