Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Hol van Tomcat és a Tolvajkerg...

EagleHUN kérdése:

Hol van Tomcat és a Tolvajkergetők?

Figyelt kérdés

Weblapjuk nem üzemel csak annyit ír ki hogy hamarosan jelentkeznek, dolgoznak.

Tudom tavasszal előzetesbe is került.

Ki engedték már?

Eltelt a nyár és a kerékpáros szezon lassan jelentkezniük kellene az új évaddal ha lesz még. :)

2015. okt. 23. 22:53
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 A kérdező kommentje:

16-os válaszoló válaszát:

"Akinek többször ellopják a méreg drága biciklijét az hülye."

Már nem próbálom meg kommentálni mert állandóan törölték amit erre írtam, gondolhatjátok mik lehettek benne.

Gondolkodjon el rajta azért hogy ezen logika szerint:

- Akit megerőszakolnak az netán k*va?

- Vagy akinek pénztárcáját, laptopját telefonját lopják el netán az is "hü*e"?

Kívánom neki hogy mindenét lopják el egyszer az életben legalább és kapja mindig azt a választ a rendőrségtől hogy "nyomozgatunk". Sose legyen meg neki. Aztán elgondolkodhat tovább is ki is a ****, ****, ****.... mi vagy ő?

2015. okt. 30. 23:22
 42/65 tetro ***** válasza:
0%

23.22

Szamodra a bicikli lopas es a nemi eroszak egyenlo? Valoban? Vagy ha nem akkor miert mosod ossze?

2015. okt. 31. 01:55
 43/65 anonim ***** válasza:
60%

Nem tudom, egyeseknek miért olyan hihetetlen, hogy tényleg én vagyok. Mutassak személyi igazolványt, vagy mi? Vagy fizikai képtelenség, hogy egy ismert közszereplő - pláne egy netceleb - megjelenjen itt?

Szóval nyugi, a Tolvajkergetők élnek, csak már nem kergetnek tolvajt. Mondom, lesz erről némi videóanyag a YouTube-on. Majd akkor talán elhiszitek, hogy én vagyok, de amúgy leszarom. A többieknek türelem, türelem.

2015. nov. 1. 02:48
 44/65 tetro ***** válasza:
24%

02.48

Szerintem hihetö. Ahogy az is hogy van itt harom nasik tomcat is.

2015. nov. 1. 11:35
 45/65 anonim ***** válasza:
68%
Ott a pont. Sajnos itt kevés lehetőség van arra, hogy megmutassam magam, mint Jenna Jameson tette a 4chanen. De nem baj, a közlés megvolt, majd látjátok a videót is, ha kész lesz. Addig is ajánlom figyelmetekbe a ma megjelent sajtóhíreket, miszerint megszüntették ellenünk (ellenem is) a büntetőeljárást a hódmezővásárhelyi gázpisztolyos lövöldözés ügyében, mert nem volt bűncselekmény, a saját birtokunkat védtük.
2015. nov. 2. 13:25
 46/65 A kérdező kommentje:

És tényleg:

[link]

2015. nov. 2. 19:35
 47/65 anonim ***** válasza:
79%

tegnap 02:48

Valószínűleg éjjel valamikor 2 és 3 között kiengedték Tomcat-et netezni a cellájából LOL :) vagy épp a cellájában netezik egy olyan intézményben ahová szigorúan tilos még mobiltelefont is bevinni.

Ettől függetlenül remélem, hogy mihamarabb tisztázódik a másik ügy is ami miatt most bent van.

2015. nov. 2. 20:08
 48/65 tetro ***** válasza:
20%

13.25

"miszerint megszüntették ellenünk (ellenem is) a büntetőeljárást a hódmezővásárhelyi gázpisztolyos lövöldözés ügyében, mert nem volt bűncselekmény, a saját birtokunkat védtük."

azért ez így eléggé mismásolós. az eljárást azért szüntették meg, a vs.hu cikke szerint mert nem okozott a lövés Tomcat szerencséjére nyolc napon túl gyógyuló sérülést. Szó sincs benne olyanról, hogy azért nem bűncselekmény valaki arcon lőni, mert Tomcat tizenhatod magával a saját bérleményét védte, vagy önvédelem lett volna egy embernek tucatnyian neki menni, ahogy ezt a mondatod sugallja. Egyszerűen csak nem sikerült a lövés...

2015. nov. 2. 20:20
 49/65 anonim ***** válasza:
71%
Tényleg ő az, nézzetek szét, youtube videók alatt is olvashattok a fejleményekről. A hódmezővásárhelyi ügyet pedig bűncselekmény hiányában szüntették meg. Ez már nem szubjektivitás kérdése, ennek is utána lehet nézni több forrásból, illetve a most gyakran emlegetett interjúban is elhangzik.
2015. nov. 3. 00:22
 50/65 A kérdező kommentje:
Ha a mostani dolog miatt azért tarthatták bent, mert fenn állt a "bűnismétlés" veszélye. És most a másik eljárás megszűnt mert nem is volt "bűn", akkor marha gyorsan ki kellene engedniük!!! Szerintem.
2015. nov. 4. 19:24
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!