Hol van Tomcat és a Tolvajkergetők?
Weblapjuk nem üzemel csak annyit ír ki hogy hamarosan jelentkeznek, dolgoznak.
Tudom tavasszal előzetesbe is került.
Ki engedték már?
Eltelt a nyár és a kerékpáros szezon lassan jelentkezniük kellene az új évaddal ha lesz még. :)
16-os válaszoló válaszát:
"Akinek többször ellopják a méreg drága biciklijét az hülye."
Már nem próbálom meg kommentálni mert állandóan törölték amit erre írtam, gondolhatjátok mik lehettek benne.
Gondolkodjon el rajta azért hogy ezen logika szerint:
- Akit megerőszakolnak az netán k*va?
- Vagy akinek pénztárcáját, laptopját telefonját lopják el netán az is "hü*e"?
Kívánom neki hogy mindenét lopják el egyszer az életben legalább és kapja mindig azt a választ a rendőrségtől hogy "nyomozgatunk". Sose legyen meg neki. Aztán elgondolkodhat tovább is ki is a ****, ****, ****.... mi vagy ő?
23.22
Szamodra a bicikli lopas es a nemi eroszak egyenlo? Valoban? Vagy ha nem akkor miert mosod ossze?
Nem tudom, egyeseknek miért olyan hihetetlen, hogy tényleg én vagyok. Mutassak személyi igazolványt, vagy mi? Vagy fizikai képtelenség, hogy egy ismert közszereplő - pláne egy netceleb - megjelenjen itt?
Szóval nyugi, a Tolvajkergetők élnek, csak már nem kergetnek tolvajt. Mondom, lesz erről némi videóanyag a YouTube-on. Majd akkor talán elhiszitek, hogy én vagyok, de amúgy leszarom. A többieknek türelem, türelem.
02.48
Szerintem hihetö. Ahogy az is hogy van itt harom nasik tomcat is.
tegnap 02:48
Valószínűleg éjjel valamikor 2 és 3 között kiengedték Tomcat-et netezni a cellájából LOL :) vagy épp a cellájában netezik egy olyan intézményben ahová szigorúan tilos még mobiltelefont is bevinni.
Ettől függetlenül remélem, hogy mihamarabb tisztázódik a másik ügy is ami miatt most bent van.
13.25
"miszerint megszüntették ellenünk (ellenem is) a büntetőeljárást a hódmezővásárhelyi gázpisztolyos lövöldözés ügyében, mert nem volt bűncselekmény, a saját birtokunkat védtük."
azért ez így eléggé mismásolós. az eljárást azért szüntették meg, a vs.hu cikke szerint mert nem okozott a lövés Tomcat szerencséjére nyolc napon túl gyógyuló sérülést. Szó sincs benne olyanról, hogy azért nem bűncselekmény valaki arcon lőni, mert Tomcat tizenhatod magával a saját bérleményét védte, vagy önvédelem lett volna egy embernek tucatnyian neki menni, ahogy ezt a mondatod sugallja. Egyszerűen csak nem sikerült a lövés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!