Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Hol van Tomcat és a Tolvajkerg...

EagleHUN kérdése:

Hol van Tomcat és a Tolvajkergetők?

Figyelt kérdés

Weblapjuk nem üzemel csak annyit ír ki hogy hamarosan jelentkeznek, dolgoznak.

Tudom tavasszal előzetesbe is került.

Ki engedték már?

Eltelt a nyár és a kerékpáros szezon lassan jelentkezniük kellene az új évaddal ha lesz még. :)

2015. okt. 23. 22:53
1 2 3 4 5 6 7
 11/65 tetro ***** válasza:
20%

00.57

teljesen logikusan. csak hát hazudik.

a második eset videóját láttam. egyszerűen nem az van rajta, amit ő mond. nem a másik két ember hatolt be, hanem ők. nem támadták meg őket, hanem ők támadtak. többen, egy emberre, gázpisztollyal. de bizonyára előtte lefolytattak egy vizsgálatot, hogy a csávó akinek neki ugrottak valóban bűnöző-e...

2015. okt. 24. 02:10
 12/65 anonim ***** válasza:
70%

" nem a másik két ember hatolt be, hanem ők. nem támadták meg őket, hanem ők támadtak."

Kérlek, magyarázd már el nekem, hogy lehet beHATOLNI az általad bérelt ill. tulajdonolt ingatlanba. Fejtsd ki nekem, légyszíves.

2015. okt. 24. 04:14
 13/65 anonim ***** válasza:
30%

Ne legyél már ennyire naiv kérdező, hogy "bepalizták" Tomcat egész életében a "kötélen táncolt" annak tekintetében, hogy meddig mehet el, most bizony esett egy nagyot és valószínűleg ebből már nem fog felállni.

Igen sajnos ez a műsor egy időzített bomba volt annak tekintetében, hogy mikor csap át önbíráskodásba és testi sértésbe, hát csak átcsapott. Az meg, hogy ő mit mond ne legyen már támpont, minden bűnös -tisztelet a kevés kivételnek- ártatlannak vallja magát vagy jól megmagyarázza, hogy miért is volt szükség mondjuk "önvédelemből" hátbaszúrni valakit húszszor -mert már ilyenről is hallottam, szóval Tomcat most próbálja menteni magát, hát sok sikert hozzá, de kétlem, hogy ezt is megúszná könnyen. Jobb lett volna, ha marad a pólóárusításnál meg az egyszerű polgárpukkasztó blogger vonalnál, de neki először "nemzetieskedni" kellett, aztán tolvajt kergetni, ez lett a vége.

2015. okt. 24. 10:09
 14/65 anonim ***** válasza:
46%

Jajj a, Tomcat az ártatlan, szent, törvénytisztelő ember...

Ugye még emlékeztek mikor a Novák Elődöt ütötte meg?!

Ha nem, akkor tessék: [link]

Vagy mikor Kalasnyikovval reklámozta magát a Mokkában?!

https://www.youtube.com/watch?v=Igo2isO5NW0

2015. okt. 24. 10:17
 15/65 anonim ***** válasza:
69%

Pár kérdést feltennék:

1. a rendőrség miért nem végzi tisztességgel a munkáját?

2. a rendőrség miért nem számolja fel a kerékpártolvaj-maffiát?

3. az igazságszolgáltatás miért nem mer keményebb ítéleteket hozni?

4. miért ilyen arrogáns, érdektelen a rendőrség, ha nyomozásról van szó?

Végezetül:

Miért lepődnek meg egyesek azon, hogy a belét kidolgozó magyar állampolgárok, akik komoly pénzt költenek a kerékpárjukra, és már sokadjára károsítják meg őket, egyszer besokallnak és önbíráskodnak?

Miért az okozatot akarják megszüntetni és miért nem az okot?

2015. okt. 24. 12:28
 16/65 tetro ***** válasza:
4%

12.28

1. az ilyen megfoghatatlan morális kérdéseknek egy vitában nem sok értelme van. ki dönti el, hogy TISZTESSÉGESEN végzi a rendőrség a munkáját?

2. nem tudom milyen maffiáról beszélsz. elég sok tolvajkergetők videót láttam. a legtöbben szegény igen buta emberek voltak, akikről nem igazán tudnám elképzelni, hogy a maffia részei

3. mondanál példákat ítéletekre, ahol szerinted szigorúbban kellett volna eljárni?

4. arrogáns nem tud lenni a rendőrség, esetleg egy-egy rendőr akivel találkoztál. az is lehet azért voltak olyan arrogánsak, mert úgy beszéltél velük, hogy kiérződött a szavaidból milyen véleménnyel vagy róluk ismeretlenül....

Végezetül:

Akinek többször ellopják a méreg drága biciklijét az hülye.

És igen kérdező, ha többször károsítanak meg, az sem jogosít fel önbíráskodásra. Ha szeretnéd kifejtem neked, hogy miért az önbíráskodás.

Azért az okozott kárt szüntetik meg először, mert a tünetet kezelni egyszerűbb mindig. Persze meg kellene szüntetni a bicikli lopásokat is. De ez a tény, semmilyen felhatalmazást nem ad önkéntes agresszív megkérdőjelezhető objektivitású csoportoknak, hogy olyan embereket vegzáljanak, akikről még csak nem is tudjuk biztosan, hogy bűnösek-e.

2015. okt. 24. 12:46
 17/65 anonim ***** válasza:
73%

12:46

Látszik, hogy tájékozatlan vagy. Mennyire olvastál utána a tolvajkergetőknek? Hány videót láttál tőlük? Tisztában vagy az önbíráskodás fogalmával?

Annyiban egyetértek, hogy Tomcat mindig is szeretett a kötélen táncolni, az, hogy most sikerült leesni erről a bizonyos kötélről még nem dőlt el, de itt már mindenki temeti őt. Máskor is volt már ilyen helyzetben, és ha a videóban elmondottak igazak, akkor ki fogják engedni.

2015. okt. 24. 13:53
 18/65 tetro ***** válasza:
20%

13.53

légyszi emeld ki, hogy mi alapján állítod hogy tájékozatlan vagyok a tolvajkergetőkkel kapcsolatban.

azért mert azt állítom, hogy önbíráskodók?

2015. okt. 24. 14:17
 19/65 anonim ***** válasza:
64%

Pontosan. Olyat állítasz, ami nem igaz. Ha igaz lenne, már évekkel ezelőtt lecsukták volna őket. Most történt egy olyan eset, ahol meg kellett védenie egy társát, amit sajnos erőszak nélkül nem mindig lehet elérni. Erre meg már rá lehet fogni, hogy önbíráskodás, akkor is, ha nem az.

De gondolom szerinted már magában a tevékenységük is önbíráskodásnak számít.

2015. okt. 24. 15:19
 20/65 anonim ***** válasza:
73%

A Tolvajkergetők által teljesen igazzá vált, hogy ez az ország teljesen impotenssé bizonyult itt is. Nem, hogy segítették volna a munkájukat, inkább keresztbe tettek nekik és egy alkohol befolyása alatt álló, koszos, drogos csövesnek is előbb hisznek a rendőrök mint nekik. Az ország ismét bebizonyította, hogy SEMMIT nem tehetsz magadért mert akkor ott végzed mint Tomcat. Nem tudom vajon ki végezte komolyabban ezeket a bicikli utáni nyomozásokat, a rendőrök vagy a Tolvajkergetők?

Teljesen igazuk van a Tolvajkergetők, mert mint látható ebben a dologban is totálisan elbuknak a rendőrök néhány kivételével mint azt a felvételeken is láthattuk, és egy szaros biciklit se képesek felkutatni. Míg Tomcaték nem is tudom hány biciklit szereztek vissza. Persze ezt a legtöbb ember le se szarja, hogy valakinek ellopták a biciklijét mert ők csak a fasisztaönbiríáskodótomcatet látják.

Most azoknak szólok akik ellene vannak az egész Tolvajkergetőknek, hogy ha egyszer ellopják egy igen nagy értékkel bíró bicikliteket majd elmentek a rendőrségre, hogy ellopták a biciklim, ők pedig válaszul megvakargatják a tökeiket és azt felelik, hogy "Köszönöm a bejelentést, majd nyomozunk ez ügyben" aminek eredménye egyenlő lesz a 0-val akkor gondolkodjatok el, hogy kik voltak azok akik legalább próbáltak tenni valamit, hogy ez a bűnözési folyamat megszűnjön létezni vagy legalább redukálodjon.

2015. okt. 24. 15:22
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!