Szerintetek a Tolvajkergetők Tomcat nevű vezetőjét felkóstolják a börtönben? Meghívják boxolni? Ütnie kell magáért?
Csoportosan biztosan megverik, mert már szinte mindenki ismeri, ráadásul a cigányok a fajtájukat egy családnak tekintve torolják meg a ,,sérelmeiket".
Jó ötlet volt a tolvajkergetők csoport, de a végén ellaposodott...
Szóval teljesen mindegy mi lesz Tomcattel...
A börtönben ha valaki legyűri, akkor két választása lesz.
Köcsög lesz, vagy csicska, esetleg kettő az egyben, esténként seggbekukival.
A börtönben nem csak búzák vannak. Ha igazat mondanál, akkor minden börtöntöltelék homokos lenne, már pedig nem mindegyik az.
Illetve miért vernék meg? Börtönben van, az emberek bilincsben vannak ott. Mi a szart verekedne ott bárki is? Az illetők saját hibájukból kerültek oda, mert bűnözők voltak, magukat verjék agyon, ne mással foglalkozzanak.
"Illetve miért vernék meg?"
Mert Tomcat egy arrogáns, antiszociális köcsög, aki nem viseli el, hogy ne ő mondja meg a tutit. Nehezen fogja elviselni, hogy nem ő lesz a főnök a sitten. (Persze még messze van attól, hogy tényleg elítéljék meg minden. Még csak előzetesben van, ki tudja, meddig marad ott.)
Szánalmas hogy azok kerülnek börtönbe akik megleckéztetik a bűnözőket.Végülis a rendőrök helyett dolgoznak,azt a feladatot látják el amit a korrupt lusta féreg rendőröknek kéne csinálniuk
Ebben az esetben a magyar népnek összekéne fognia Tomcat-ért és kihozni a börtönből dehát mit is várnánk egy ilyen buta birka néptől....
Sziasztok, Tomcat vagyok. Itt mindenki ennyire tudja, mi van a börtönben? Gyakran jártok oda?
Sajnálattal közlöm, hogy semmiféle bokszolás és felkóstolás nem volt. A zuhanyozás során sem történt semmilyen gikszer, és egyáltalán nem váltak valóra az élet nagy tudósainak jövendölései. Szóval nem, nem kellett ütnöm magamért. Üldögéltem, feküdgettem, és kiolvastam a Trónok harcát eredetiben, mindenkinek ajánlom. Most éppen Strasbourgba írok kártérítési keresetet. Pár millió adóforintjába fog kerülni az államnak ez a kis erősködés, de ez nem tartozik ide.
A Tolvajkergetők hamarosan közzétesznek egy vlogot arról, hogy mi történt velem (velünk) és miért. Azok, akik mindent tudni vélnek, várják meg, mert láthatnak közokiratokat, amikre igencsak rá fognak csodálkozni. Bár a hülyéken sajnos ez sem segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!