Mi ez a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat a Tolvajkergetők honlapjának a helyén?
ja ezt én is néztem. Mondjuk el nem tudom képzelni, hogy mi motiválja azokat a majmokat akik a tolvajkergetőket szopatják.
Időt és pénzt nem kímélve kerékpártolvajokat kerítenek kézre. Erre valami libsi fajvédő k*csög azt mondja hogy ne önbíráskodjanak, ne bántsák szegény romákat, akkor már inkább lopjanak.
Valaki mondja már el hogy miért jó h békén hagyjuk a romákat és inkább lopnak:(
Előző:
Ezeknek nem a TK-val van a gondjuk, hanem Tomcattel. Ami azt illeti, hogyha őt kivennénk a képből, akkor ez nagyon jól is működhetne. De az ő világképe, nézetei és gondolkodása miatt van most is előzetesben és ráadásul lehet, hogy másokat is magával ránt.
Én is tagja voltam az egyik csapatnak és meséltek érdekes dolgokat TC-ről.
Azt én is látom, hogy TC akármennyire is igyekszik, nem tudja mindig fékezni az indulatait. Azért várható volt hogy egyszer ez lesz a vége:(
Mi lesz nélküle a tolvajkergetőkkel? Lehet hogy egy agresszív állat, de a kitartása és a személyisége szükséges volt hogy összefogja a szervezetet, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!