Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mért nem érezhetem azt amit...

Mért nem érezhetem azt amit akarok, mért nem élhetem meg az identitásom még ha az más nem tetszését is ki válthatja?

Figyelt kérdés

A mai Európát át hatja ez az áll humánus liberalista ideológia. Elegem van ebből!

Kimehetnek a melegek, a zoofiliások tüntetni, hogy befogadhatóbbá tegyék a saját aberációjukat.

Ha kiszeretnék menni és magyar felvonulást tartani már náci vagyok, ha kiszeretnék menni és felhívni az a éppen minket veszélyeztető BEVÁNDORLÓKról az itteni emberek figyelmét akkor rasszista vagyok.

Ha a liberalizmus a szabadelvűséget jelenti és bizonyos aberációkat és gusztustalnaságokat megenged akkor én mért ne coming outolhatnám a rasszizmusomat.

Nem értem, hogy a rasszizmus alatt csak és kizárólag azt értik amikor én bántok egy cigányt, egy zsidót, egy négert.

Amikor a fehér ember utál egy más börszínűt az rasszista ha a színes bőrű akkor az ÉRTHETŐ!

Szerintem az erőszakos bűncselekmények gyakorlásán kívül rasszizmusnak számít az is ha szembe jön 3 nagyhangú, kigyúrt cigány és átmegyek a másik oldalra.

Mert ugye általánosítok. Ők hangosak, be vannak nyomva, kigyúrtak és félni kell. Ha fehérek jönnének akkor is átmennék. Nyilván függ ez attól is, hogy milyen lelkiállapotban vagyok és milyen hangulatot vélek náluk felfedezni.

Nos azt sem értem, hogy mért rasszizmus az ha én a KULTÚRÁJUKAT, A SZOKÁSUKAT UTÁLOM.

Alapvetően minden rasszra elmondható, hogy a saját rasszuk mellett állnak ki a legjobban.

Azért mert azt mondja a cigány vajda, hogy mi ugyanúgy szeretjük a magyarokat is mint a cigányokat.. Na most ebben sem hiszek, hogy magyarországon van cigány meg magyar. Az én őseim sem voltak feltétlen csak Magyarok mint ahogy sok más fehér bőrűnek sem rajtam kívül. Döntsd el, hogy cigány vagy Magyar vagy... Ne vonatkozzanak rád más jogok és kötelezettségek mint RÁM. Ha ez így van és veled megengedő a Magyar kormány és ezt TE hagyod, akkor utálni foglak mint a sz@rt..

2015. szept. 22. 12:23
 1/4 anonim ***** válasza:
92%
Na, újabb őrjöngő. Tépd ki a hajad, tombolj.
2015. szept. 22. 12:25
 2/4 anonim ***** válasza:
92%

Mit őrjöngsz amúgy?

"Kimehetnek a melegek, a zoofiliások tüntetni, hogy befogadhatóbbá tegyék a saját aberációjukat."

Igen, cserébe odamentek őrjöngeni, Árpádsávos zászlót lengetve, mocskos b**zizni őket.

"Ha kiszeretnék menni és magyar felvonulást tartani már náci vagyok, ha kiszeretnék menni és felhívni az a éppen minket veszélyeztető BEVÁNDORLÓKról az itteni emberek figyelmét akkor rasszista vagyok. "

Kevesebb őrjöngő megy ki a ti felvonulásotokra, mint a homárokéra.

Mi a gondod akkor? :)

2015. szept. 22. 12:31
 3/4 anonim ***** válasza:
74%

Nem értem, hogy mi bajod van.

Bármikor szervezhetsz mélymagyar rendezvényt, elég csak például a leghíresebbre, a Kurultájra gondolni.

Kimehettek, hurcolhatjátok felvonulás közben a szűzmariskás meg a csodaszarvasos képeket, lövöldözhettek íjakkal, kiélhetitek a hajlamaitokat.

Hol vannak ezek betiltva?

Az már más kérdés, hogy a társadalom többsége/normálisabb fele teljesen idiótának tartana titeket, de ez pontosan így van a homárfelvonulásoknál is, a többség azokat is szidja.

2015. szept. 22. 13:41
 4/4 anonim ***** válasza:
Így van, ott van a Magyar Sziget, a Kurultáj, Kárpátia, Egészséges Fejbőr koncert. Egyik sincs betiltva. Tehát mi a baj? Ott lehet vérmagyarkodni órákig, napokig, senki nem szól egy rossz szót sem hozzágok. Míg ti kimentek őrjöngeni a homikhoz :D Ha nem érdekel titeket, miért mentek oda a homifelvonulásra?
2015. szept. 22. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!