Mi ez a nagy Amerika utálat? Nem is értem az embereket, ha hordani akarok egy olyan ruhát amin az amerikai zászló van egyből Amerika imádó hülye r*ngyó vagyok.
Figyelt kérdés
2014. ápr. 5. 13:00
1/12 anonim válasza:
Akármit veszel fel, van, akinek tetszeni fog, és van, akinek nem. Mindenkinek nem tudsz megfelelni. Ne is akarj. Legközelebb hordj üzbég zászlós ruhát...
2/12 anonim válasza:
Mit kell kötekedni a kérdezővel? Ez csak egy k*baszott ruhadarab. Valószínűleg titeket besoroltak az arab hadseregbe azért vagytok ilyen amerikaellenesek :)
3/12 A kérdező kommentje:
Nem hordok olyan ruhát. Csak akartam volna ez csak egy példa volt. De miért is lőlnéd tarkón? Csak mert egy ruhát hord?
2014. ápr. 5. 13:08
4/12 anonim válasza:
Mégis mit vártál? Egyre több a hülye ebben az országban, csak körül kell nézni. Már azt sem tudják mibe kössenek bele. Én pl. múltkor hazaáruló voltam, mert nem magyar csokit vettem. Undorító ami ebben az országban folyik..
5/12 anonim válasza:
Nem, hanem mert amerikai ruhát hord.
6/12 anonim válasza:
Utolsó egyetértek veled. Tényleg sok a hülye , már azért is belekötnek egy emberbe mert más ruhát hord. Ennyi erővel be is perelhetnének engemet is -.-. Mi az hogy jenkiimádó? Ha valakinek megtetszik egy ország az máris hazaáruló? :S
7/12 anonim válasza:
Kérdező , olyan ruhát hordasz amilyet akarsz. Senkinek semmi köze hozzá hogy milyet hordasz , valaki ígyis úgyis lesz akinek nem fog tetszeni :)
8/12 dickharta válasza:
én is utálom amerikát. ettől még nem szólnék be neked,ha olyan pólóban vagy.
főleg,ha a csillagoknál domborodik.. :P
9/12 anonim válasza:
60 és 61%-os válaszolók, Ti kisegítősök vagytok?
10/12 anonim válasza:
Nem értem hogy mégis mi a francon kell azon kiakadni hogy valaki Usa-s cuccokat akar viselni. Most komolyan ezért itt néhány ember fejbe lövetné a saját fiát is? Nem kell csodálkozni rajta hogy sokan nem szeretik ezt az országot , meg is van annak az oka. Főleg hogy olyan sötétekkel van tele mint itt néhány válaszoló...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!