Nem vitát akarok szítani! Mit gondoltok erről?
http://www.youtube.com/watch?v=5IOlIWjtVg0
Eléggé elgondolkodtató így látatlanban amit mondott, de nem ismerem az ő munkásságát, vagy, hogy mennyire van otthon ebben a témában, vagy csak a levegőbe beszél..
Ti mit gondoltok erről?
Szia!
Természetesen igaz!Nem kell a témában otthon lenni,hiszen kiveri az ember szemét a tény!
A probléma a szándékos rövidlátás az emberek részéről!Jó példa erre a 18:53-as hozzászóló,akinek az is kevés lenne,ha az arcába ordítaná valamelyik Rockefeller,hogy igen ez az igazság!
Gyávaság-félelem attól,hogy kiderül hazugság volt,amiben hitt!
Én 2 perc utánig bírtam nézni, de már fájt a sok hülyeség.
Az tény, hogy nagy amerikai vállalatok Európa ellen vannak, a leminősítéseken meg ilyeneken lehet látni.
Aki azt mondja, hogy nem lehet visszafizetni az adósságot, annak kételkedem a jószándékában.
Inzultus érte Svájcban, meg ilyenek. Lehet, hogy engem is inzultus érne az amerikai követségen, ha csak úgy megpróbálnék bemenni.
Az olasz miniszterelnököt meg nem tudom miért kell szidni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!