Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Nem vitát akarok szítani! Mit...

Nem vitát akarok szítani! Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=5IOlIWjtVg0

Eléggé elgondolkodtató így látatlanban amit mondott, de nem ismerem az ő munkásságát, vagy, hogy mennyire van otthon ebben a témában, vagy csak a levegőbe beszél..

Ti mit gondoltok erről?

2012. júl. 1. 18:17
 1/7 anonim ***** válasza:
Végignéztem szerintem igaz amit mond.
2012. júl. 1. 18:39
 2/7 anonim ***** válasza:
Igen, ez mind igaz.
2012. júl. 1. 18:50
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Fogadok nemrég megnézted az echo tv idióta műsorát Bogárral és a többi idiótával. Úgy baromság az egész, ahogy van! Már ott hibádzik az ürge, hogy hatszáz éves nemzetállamokról beszél, holott az a francia forradalom terméke, előtte olyan nem is volt. Sőt, Németország és Olaszország elég későn egyesült nemzetállammá!
2012. júl. 1. 18:53
 4/7 Pietrosol ***** válasza:
41%

Szia!

Természetesen igaz!Nem kell a témában otthon lenni,hiszen kiveri az ember szemét a tény!

A probléma a szándékos rövidlátás az emberek részéről!Jó példa erre a 18:53-as hozzászóló,akinek az is kevés lenne,ha az arcába ordítaná valamelyik Rockefeller,hogy igen ez az igazság!

Gyávaság-félelem attól,hogy kiderül hazugság volt,amiben hitt!

2012. júl. 1. 19:06
 5/7 anonim ***** válasza:

Én 2 perc utánig bírtam nézni, de már fájt a sok hülyeség.

Az tény, hogy nagy amerikai vállalatok Európa ellen vannak, a leminősítéseken meg ilyeneken lehet látni.

Aki azt mondja, hogy nem lehet visszafizetni az adósságot, annak kételkedem a jószándékában.

Inzultus érte Svájcban, meg ilyenek. Lehet, hogy engem is inzultus érne az amerikai követségen, ha csak úgy megpróbálnék bemenni.

Az olasz miniszterelnököt meg nem tudom miért kell szidni.

2012. júl. 1. 19:33
 6/7 Pietrosol ***** válasza:

Szia!

Itt van,már dobálják a bűnbakokat: [link]

2012. júl. 1. 21:26
 7/7 anonim ***** válasza:
Szia! Igen ez szerintem is igaz. Azt regota tudom, hogy a szabadkomuvesek iranyitjak a vilagot. Ez teny. Ez az a reteg, a cegek igazgatoi, stb. akikrol a videoban is szo van. Mindenhol jelen vannak, magyar kisvarosok cegigazgatoitol kezdve New Yorkig. Kulonbozo rangok, szintek vannak naluk. Es a penz mozgat mindent, a haboruktol kezdve mindent.
2012. júl. 3. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!