Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Akik külföldre költöztek,...

Akik külföldre költöztek, leírnák hogy hova, és hogy milyen?

Figyelt kérdés

Az is jó, ha egy családtagotok vagy ismerősötök költözött, és leírhatnátok az ő tapasztalatait.

+Visszajönnél -e még Magyarországra?

-Ha még nem költöztél tervben van -e, hova, és miért?

2015. szept. 18. 10:49
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem jonnek vissza amig itteni fizetesbol nem lehet fenntartani egy alberletet ugy hogy mellette meg felretenni is tudjak.
2015. szept. 18. 10:51
 2/3 anonim válasza:
Én és párom Angliába költöztünk. Én szakmámban dolgozok. Összeget nem írok, de a keresetem elég, hogy egy két szobás két fürdős lakást ki tudok fizetni két heti fizetésemből számlákkal a harmadik heti fizetés elég bőségesen egészséges ételekre sörre, szórakozásra a negyedik heti fizetés pedig megy megtakarításra. És ez csak az én fizetésem. Akkor megyek vissza Mo-ra ha fizetnek annyit, hogy hasonló körülményeket tudjak előteremteni mindezt úgy hogy minden nap nyugodtan kelek és fekszek nem pedig idegesen.
2015. szept. 19. 09:57
 3/3 anonim ***** válasza:

Ausztraliaba koltoztunk a ferjemmel (illetve akkor meg disszidalas volt ) 28 eve.

soha nem mennek vissza.

2015. szept. 20. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!