Szerintetek országos éhségsztrájkkal elérhetnénk valamit a politikusoknál? Gondolok itt 30 napos folyamatos élelemmegvonásra magunktól.
Én mondok jobbat,induljunk el az autópályán gyalog Ausztria felé,mert nálunk lehetetlen az élet,talán akkor a politikusaink észbe kapnak majd.
Még a szíreknek is több eszük van ,mint nekünk.Egy uniós országban általában 200-400 eurónak megfelelő munkabérért dolgozunk.Mit veszíthetünk???
Éhségsztrájk? :D
Koma, úgy halsz éhen, ahogy akarsz, hidd el, anyukádon kívül mindenki nagy ívben tojik rád.
Köszi a válaszokat!
Pedig reméltem,hogy nem csak vicnek lesz jó az öltlet. Egyébként annak szántam részben. 30 nap éhezés komoly kínokközti halált jelent. :-D
Tüntetés. Tegyük fel sikerül összecsődíteni egy negyedmilliós tömeget. Aztán sátortábort építnei és tartani azt amíg kell. Mit érnénk el vele? Követelések? Ultimátumok? Milyen hosszúra húzódhatna?
17: Szerintem semmire nem jó az sem.
Ha BESZÜNTET olyan cselekedet kritikus mennyiségű ember, ami az állam zavartalan működéséhez kellene, avval lehet elérni valamit. De hát az emberek gyávák ehhez.
Akár mondjuk nem viszik óvodába a gyerekek felét.
Vagy nem fizetik be a parkolási büntetéseket.
Vagy nem vesznek bérletet.
Vagy nem mennek be tanítani a tanárok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!