Mi a lesz a vége a bevándorlók folyamatos áramlásának?
Jönnek és jönnek, egyik millió a másik után. Egyre erőszakosabbak lesznek, az európaiak besokallnak, elkezd mindenki rettegni tőlük, haza akarjuk majd őket küldeni, de ők nem akarnak majd menni és már meg is van a baj.
Népirtás lesz ebből?
2# Azt tudtad hogy az európai terrortámadások 95%-át több generáció óta itt élők követik el? Kb ennyire működik a liberális integrálás..
Tudtad hogy a liberális svéd kormány terrorista kiképző mecseteket támogatott közpénzből "integráció" címén?
De szerencsére már nincs sok hátra hogy a hazug áruló liberális fajtád ki legyen innen takarítva.
Kérem azt a 95%-os statisztikát. Csak kíváncsiság.
És ha már kíváncsiság, arról is kérnék valami forrást, hogy a svéd kormány terrorista kiképző mecseteket támogatott. Felteszem ez legalább két eset, vagyis két ilyen cikket kérnék. Ugyanis az általad linkelt cikkben én nem találtam semmi ilyesmit. De ha van benne, akkor elég ha útba igazítasz hogy hol. Én mindenesetre nem találtam.
Hát igen, egy statisztikai adat amit te találtál ki, egy anekdotikus érvelés amihez egy darab anekdotád sincs és egy kevés sértegetés. Bravó.
Félelem a kormány miatt van, mert ezt látod a tv-be.
Mi lesz a vége?
1. Vagy itt lesz mindenki aki jönni akart és nem jönnek többet.
2. Média még jobban tolja, hogy így meg úgy erőszakos menekültek, végül mindenki könyörög majd a katonai beavatkozásért.
4# Tessék adok én neked bizonyítékot, Nógrádi György mondta el hogy "A bejövő migránsokat Európának ezidáig egyetlenegy esetben sem sikerült integrálnia. Az Európában elkövetett merényleteket az itt élő második, harmadik, negyedik generációs migránsok hajtották végre." 6:34 perc
"Svédország. 90-szer annyi az esély hogy egy migráns követ el köztörvényes bűncselekményt, mint egy svéd" 10:40 perc
https://www.youtube.com/watch?v=5bFrjt4UuIk
Ennél a videónál:
https://www.youtube.com/watch?v=3TK20j4LxG0
1:15 perc
https://www.youtube.com/watch?v=6bEzzV1tQbs
6:00 perc
Mindenhol elmondja Nógrádi hogy a terrorelkövetők többgenerációs, az európai nyelvet és közeget jól ismerő muszlimok közül kerülnek ki és hogy a friss bevándorlók csak később fognak radikalizálódni.
A svédes cikkben:
" Ők voltak a legradikálisabbak és ők hajlottak a legkevésbé bármiféle párbeszédre. Nem akartak velem kezet se fogni, mert nő vagyok. Ez a szervezet például arra kapott komoly állami támogatást, hogy „a svéd társadalomban elharapózó, súlyos iszlamofóbia” ellen felléphessen."
"Igen. Sok pénzt kaptak, több hatóságtól is. Később pedig kiderült, hogy a pénz egy részéből radikális imámokat hívtak meg Szaúd-Arábiából vagy Tunéziából, hogy „nemileg szegregált” közösségnek előadásokat tartsanak az „elfajzott Nyugatról”. Előfordult olyan is, hogy az al-Shabaab egy stockholmi, külvárosi fiatalok számára fenntartott közösségi házban toborzást végzett. "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!