Szerintetek országos éhségsztrájkkal elérhetnénk valamit a politikusoknál? Gondolok itt 30 napos folyamatos élelemmegvonásra magunktól.
Figyelt kérdés
Mert másokat bántani bűn ezért nem pofozkodunk, hanem jól a szemükbenézünk, és aszondjuk, hogy éhenhalunk, ha nem változtatnak politikát! Szerintetek?2015. szept. 6. 04:50
1/19 anonim válasza:
Nem. Attól hogy te nem eszel egy politikus sem fog lefogyni.
2/19 anonim válasza:
Nem.Ezzel csak azt éred el,hogy meghalsz.Mert 30 napot egy ember nem nagyon bír ki étel nélkül.
3/19 anonim válasza:
De Darwin díjat még szerezhetsz vele. :)
4/19 anonim válasza:
10 embert is nehéz konszenzusra bírni, nemhogy 10 milliót.
5/19 anonim válasza:
Megéri a kísérletet, hogy tönkremegy a fogad, bőröd, körmöd, kihullik a hajad, szempillád, stb.?
6/19 anonim válasza:
A sok öngyilkos sem érdekli őket,meg az éhező gyerekek.
7/19 anonim válasza:
Én már sokaknak elmondtam, mit kellene tenni! De a tökfejek nem értik!
Egy adott évben visszafogná mindenki a felesleges költekezést. A megtakarított összeget tartós élelmiszerekre költené. Egy év alatt kb. 2 hónapra való élelmiszert lehetne felhalmozni.
A következő év május elseje után pedig, senki nem állna munkába addig, ameddig a kizsákmányoló réteg nem változtat a emberibb hozzáállásán!
Ez megvalósítható némi értelemmel és önfegyelemmel rendelkező emberekkel! A kérdés mindig az: akarsz tenni önmagadért valamit, vagy nem?
Sajnos a tudatlanság hatalmas károkat okoz az egész Földi társadalomnak!
8/19 anonim válasza:
7: Az emberek többsége még 1 napos sztrájkot sem mer tartani.
9/19 anonim válasza:
A múltkor bementem a bankba. Megfenyegettem őket, hogy addig nem eszem, amíg nem adnak 10 millát. Képzeld!!! Nem adtak a szemetek!
10/19 anonim válasza:
Mégis mit akarnál elérni?
Amúgy az éhségsztrájkok szinte sose érnek célt. Legfeljebb, ha nem túl jelentős dologról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!