A mostani menekültek melyik országokból jönnek túlnyomórészt?
Most ugye a németek kitalálták,hogy minden szírt automatikusan befogadnak(ha még nem vonták ezt vissza azóta). De arra nem gondolnak,hogy ezután még a bantunéger is szírnek fogja vallani magát és nem fogja tudni ezt senki se megcáfolni,mert papírjai nincsenek és a rasszjegyei alapján nem vonhatják meg a menekültkérelmet.
De egyébként gyakran látok menekülteket Győrben és a többségük indiai/pakisztáni kinézetűnek tűnik nekem. Tényleg ilyen messziről jönnek ide ? Mindig szíriai meg iraki menekülteket emlegetnek akik az ISIS elől menekülnek,de szerintem akiket mostanság látni azok a bőrszínük és a vonásaik alapján inkább ilyen indiai félék(az arabok kevésbé barnák)akik több ezer kilométernyire élnek az Iszlám Államtól és csak szírnek vallják magukat hátha előbb befogadják őket. Arról sose hallani a médiában,hogy Indiából vagy Pakisztánból indulna a népvándorlók nagy része és inkább azzal a környékkel kéne foglalkozni. Ti erről,hogy vélekedtek ?
Mondd szépen második, melyik közel-keleti országból jönnek rengetegen, ahol béke van?
Nézd, erre a vonalra írd le:
______
Alapvetoen a Torokorszag alatti reszekrol, de jonnek mar Szudanbol is.
En egyet nem ertek: miert nem mennek Csernobilba ... talan mar nincs akkora sugarzas es komplett varosok vannak ott uresen. A vidamparkot meg soha nem hasznalta senki, mert a katasztrofa utan lett volna a megynyito.
Utóbbi héten lett rengeteg szír, de még most sem voltak többségben. Menekültjeink főleg Afganisztánból érkeznek, illetve Pakisztánból. Ne szépítsük, É-Afganisztán komplett "mongol vagy turáni" eredetű népessége kiűzetés és etnikai tisztogatás alatt áll. Ahogy elnézem a pesti utcát, ők előbb-utóbb mind itt lesznek. D-Afganisztán és K-Pakisztán (pastuk) térségében meg a tálibok "ébrednek", erősödnek, masíroznak, nyakaznak, visszatérnek, bosszút állnak. Amerika már elunta pénzelni a rendfenntartást, ezek meg egy karcolás nélkül szépen jönnek elő. Eddig is őrültek voltak alapjáraton, most meg kifejezetten bosszúra szomjaznak. Aztán jönnek felénk India területéről is, pontosabban Pakisztán-India zavaros és vitatott határsávjából. Ami két vallás ütközőzónája. Nem a legkellemesebb környék. Pakisztánban épp politikai leszámolás zajlik a másképp gondolkodókkal. Én nem tudom, mi van ott, de egyesek szerint különb, mint az Iszlám Állam, csak ott az már természetes és megszokott.
Kicsit valóban el van tájolva a média, gondolom automat veszik át a nyugati sztenderd szövegeket. Fekete-afrikait összeszámolom az ujjaimon, hányat láttam idén. Ezzel a résszel eleve nem kéne problémáznunk. Aztán kivonulnak terepre szír témában forgatni, mindig arab tolmáccsal vannak felszerelkezve, a háttérben meg 50-ből 48-ról már fejre látszik, hogy hazara... Kíváncsi vagyok, mire jutottak az arab nyelvvel. Még a magyar is közelebb áll az indoeurópaihoz, mint az arab. Láttam kb. két valóban ismeretterjesztő bejátszást nyáron, ahol tisztában voltak vele a tévések, hogy mögöttük nem arabok állnak, és el is beszélgettek velük az afgán helyzetről.
A szíriaiak hamar keresztülnyomják magukat az országon, és ez a jövőben is így lesz, pláne a Merkel-féle hozzáállás után. Velük nem lesz dolgunk. (Sok köztük a kifejezetten értelmiségi, és nekik jobban derogál x hónap bürokratikus tökölés kedvéért a szarszagú táborokban és zónákban kartonpapírokon egymás hegyén-hátán fetrengeni. 1000 főre jut egy vécé, kiér a szarkupac, és folyik ki a lé az ajtó alatt. Mindenkinek úgy a jobb, ha tovább mennek.) Igaz, mindenki menne tovább, de ha ez nem lesz lehetséges, akkor valószínűleg miránk az afgánokból fognak hátramaradni. Szóval ideje lesz elkezdeni az afgán kultúrával ismerkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!