Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért pont most jön ennyi...

Miért pont most jön ennyi menekült? Melyik országokból jönnek pontosan?

Figyelt kérdés

Szíreket hallottam a legtöbbször, de gondolom máshonnan is jönnek.

Miért pont most?Mindenhol most van háború?Ha a hírek igazak még 2 millió migráns várható Európa fele.

Elnézést ha hülyeséget kérdeztem, nem vagyok túlzottan jártas a témában.

2015. aug. 31. 20:20
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Az eszak afrikai orszagok egyik-masikabol es azsia delnyugati csucskebol. Allitolag onnan, ahol az ISIS csinalja a perpatvart. Jonni fognak meg nagyon sokan, de telen kivancsi leszek, hogy enyhulnek-e a dolgok. Azert ezek az emberek nincsenek szokva a cudar idojarashoz.
2015. aug. 31. 20:25
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

most már mindenhonnan jönnek

Pakisztántól Nigériáig és Etiópiáig

2015. aug. 31. 20:44
 3/4 anonim ***** válasza:
90%
Nagyrészt szìriàbòl.De az eu vezetőinek debilsége miatt persze jön màr aki csak tud mindenhonnan mert hàt szegények hadd jöjjenek.Majd eltartom én őket,így is úgyis bemegyek dolgozni szombat vasàrnap nem igaz?Legfeljebb hamarosan kötelező lesz és nem túlórában fogjàk elszámolni.
2015. aug. 31. 20:46
 4/4 anonim ***** válasza:

1) Magyarországra elsősorban afgánok, irakiak, szírek jönnek.

2) Már tavaly megkezdődött a menekülthullám, ennek oka a harcok kiterjedése, elhúzódása. A menekültek alapvetően a saját országukban maradnak, de ha már mindenhol harc van, akkor dobbantanak a szomszédos országba. Európába eddig is érkeztek, csak nem ilyen nagy számban.

Csakhogy időközben bejött az Arab tavasz is, és az eddig stabilabb közel-keleti országok is veszélyessé váltak. A szomszédos, békés országok fejenként milliós nagyságrendű menekültet látnak el, a körülmények nem túl ideálisak, ezért egy jelentéktelen százaléknyi menekült továbbindult az EU fele. Sajnos ez is rengeteg ember.

2015. szept. 1. 06:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!