Az Index miért magyarozik?
Most is kint van egy cikk, hogy a magyarok így meg úgy.
Bár mikor nincs?
Főleg a negatív cikkeknél szeretnek magyarozni.
Néztem direkt angol oldalakat, de a "népszerűbb" oldalak egyike se angolozik, de német ismerősök se tudtak ilyet említeni, ahol a cikkíró németezne.
Komolyan nem értem mi ez a stílus, mintha olaszok lennének...
Mondjuk azt, hogy "mi megmutattuk".
De mondom, linkelj akkor te is és ne tereljél...
Kérdező által javasolt cím: "mi megmutattuk". Tehát ugyanúgy szerves részének tekinti a magyar társadalomnak a karlengető zsírdisznó középiskolás tüntetőket, mint ahogy az index is tette azzal, hogy magyarnak írta le őket (amivel nincs is baj, hiszen azok).
Fakk logic.
Vagy akkor a kérdezőnek az a problémája, hogy a rendőrség és a hatóságok munkáját nehezítő, balhét kereső, közveszélyt okozó kannásboros csőcseléket nem emelte a cikk piedesztálra, mint igazzi Magyar hazafiakat?
Esetleg neked nem adekvát.
Eléggé gyerekes, ahogy azon rágódtok, hogy benéztem, hogy nem cikk, de mintha ez olyan fontos lenne, nem releváns.
Helyesírási hibákat nem szeretnétek felróni?
A többieknek köszönöm a választ.
Azt várod, hogy linkeljünk zsidózós cikket az indexről? Állította itt (vagy bárhol máshol) bárki is, hogy az index szokott zsidózni? Nem.
Viszont te állítottad, hogy magyarozni szoktak, és még mindig nem győztél meg róla. A zsidózás azt jelenti, amikor valaki szidja a zsidókat. De magyarozásnak minősül minden, ami megemlíti a magyarokat? Vagy mi? Ezért kérdeztem, hogy mi a problémád a linkelt videó kommentárral. Mert ha ez zsidókkal lenne, azt nem nevezném zsidózásnak. Feltételeztem, hogy te magyarozás alatt valami sértőt értesz. De ha neked minden magyarozás ami magyarokról szól, akkor persze hogy szokott mindenki magyarozni. Csak ez így kicsit fölösleges és félrevezető kifejezés.
"Esetleg neked nem adekvát."
Láthatóan senkinek sem a válaszolók közül.
"Eléggé gyerekes, ahogy azon rágódtok, hogy benéztem, hogy nem cikk"
Nem azon rágódunk.
De ha ennyire nem megy a szövegértés, akkor nem csoda, hogy a kérdéseinket sem érted.
Még egy utolsó próba: Mit jelent szerinted a "magyarozás"? Definiáld pár sorban. Azután pedig fejtsd ki, hogy a linkeden látható rövid videó hogyan demonstrálja ezt.
Itt, akinek nem megy a szövegértés az te vagy.
Mások láthatóan megértették.
Sajnos nem sikerült linkelned olyan cikket se, amiben olyan flegmán, lenézően beszélnek a zsidókról vagy a cigányokról, helyette szintén gyerekes kifogásokkal jöttél.
No comment.
14.44
én sem értem. kérlek válaszolj a kérdésre.
"Mások láthatóan megértették."
Nem úgy tűnik. Pedig végigolvastam az összes választ újból, és még így sem.
Olvasd át te is még egyszer, aztán add meg azoknak a "másoknak" a sorszámát, akik szerinted megértették.
"Sajnos nem sikerült linkelned olyan cikket se (...)"
Én nem is fogok, szándékomban sem állt eddig sem.
Kérdeztem egyszer, kétszer, háromszor... Figyelmen kívül hagytad, érdemben nem reagáltál.
Szóval még mindig várom a definíciódat és a demonstrációt, amikről eddig valahogy "megfeledkeztél".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!