Az Index miért magyarozik?
Figyelt kérdés
Most is kint van egy cikk, hogy a magyarok így meg úgy.
Bár mikor nincs?
Főleg a negatív cikkeknél szeretnek magyarozni.
Néztem direkt angol oldalakat, de a "népszerűbb" oldalak egyike se angolozik, de német ismerősök se tudtak ilyet említeni, ahol a cikkíró németezne.
Komolyan nem értem mi ez a stílus, mintha olaszok lennének...
2015. szept. 2. 23:11
1/19 anonim válasza:
Ez ott az átlagszínvonal. Hatlmas sötétség. Mizantróp, magyargyűlölő hülyék gyülekezete. Kéne oda egy fekete lyuk hogy világítson...
2/19 anonim válasza:
Mert az Index ebbol is ellenzeki politikat akar fabrikalni, hogy erositse a liberalisokat. Ilyenek ezek!
3/19 anonim válasza:
Kérlek nyisd meg az indexet, és másolj be nekem a főoldalról egy "magyarozó" cikket. Ha ez esetleg nem megy, akkor szépen ismerd el, majd keress egy bármilyen cikket az Index történetéből, ami "magyarozik", csak hogy megtudjam végre miről beszéltek ilyenkor.
4/19 tetro válasza:
23.45
ez engem is érdekelne. olvasom az indexet, de nem láttam még magyarozós cikket. valószínűleg nem értem a szó jelentését. de ha mutatnál egy ilyet, akkor innentől felismerném.
5/19 anonim válasza:
Az index jobb oldali oligarchae. Amugy a provokativ cimek, azert vannak, hogy olvasokat vonzanak! Oszinten kit erdekel az ujjab kis zsiraf szuletett headline? Bezzeg a magyarok elol vesszik el a menekultek.... Cimre ugrik azonnal 2000 olvaso!
6/19 A kérdező kommentje:
2015. szept. 3. 06:05
7/19 anonim válasza:
Na és ebben mi is pontosan a "magyarozás"? Mit jelent egyáltalán a "magyarozás"? Mert ez még mindig nem világos...
8/19 anonim válasza:
Szóval pontosan mi a felháborodásod oka a linkelt cikkel kapcsolatban? Mármint ez egy videó kommentár, nem egy cikk, de mindegy. Szóval mi vele a baj?
9/19 anonim válasza:
Miért kérdező, mi a csöcsöt írjanak oda, kik voltak ott a keletinél provokálni, verekedést szítani? Milyen állampolgárok? Saját bevallásuk szerint ők milyen nemzet érdekeit képviselik? De komolyan érdekel, szerinted mit kellett volna odaírni.. Ha azt írták volna, hogy "szélsőjobboldali provokátorok" akkor azzal lenne bajotok, hogy az index már megint a nácikkal riogat. Kérdező, komolyan érdekel, szerinted hogyan kellett volna ezt a híranyagot leadni, hogy a jobberek ne sírjanak rajta (meg lehetőleg az igazságtartalma se sérüljön túlságosan).
10/19 anonim válasza:
# 9/9 Időpont ma 08:40
Ezek pirézek voltak.
Az Igazszívű és Igazhitű Magyar Nemzeti Őskeresztény Minden Nyelv Atyja Nép Szent és Sérthetetlen!
(PS.: Ria-Ria-Irónia...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!