Az index miért gyalázza és miért próbálja meg jelentéktelennek feltüntetni a Kitörés résztvevőit?
Erre gondolsz?
Tudod az Index a szövetségiek szemével látja az egészet, vagyis, hogy Magyarországot 1945-ben "felszabadították".
A Jobbik meg inkább tengelyhatalmak szemével látja a történelmet.
Így, a két felfogás, két nézet összeütközik.
1:
Igen, pontosan erre gondolok. Nos én egyik oldalról sem nézem a dolgokat, én csakis Magyarország szemével nézem. Az, hogy valahol mi van, meg ki öl meg kiket, az engem rohadtul hidegen hagy, amíg nincs ránk hatással.
És én azt látom, hogy azokat a hős katonákat, akik hónapokon keresztül tartották vissza a vörös terror csürhe pribékjeit, azokat próbálják meg jelentéktelennek feltüntetni ezek a senki indexesek, akik mindig csak a sz*rt kavarják. Hónapokon keresztül nem tudták bevenni a fővárost, és ez azoknak a katonáknak és elesett bajtársaiknak volt köszönhető, akik a végén bent maradtak a Várban. Akik nem akatak a vörösök kezére kerülni, mert mindenki pontosan tudja, hogy a vörösök mikre voltak képesek (meg volt engedve nekik még az is, hogy a lerohant területeken a nőket megerőszakolják), azok a Bécsi kapun keresztül kirohantak a határ felé. A Bécsi kaput a holttestek teljesen eltorlaszolták.
Az ő emléküket próbálják meg ezek most meggyalázni.
Konrétan a skinheadeknek semmi közük a nácikhoz. A skinhead bőrfejűt jelent. Vannak bőrfejűek akik valóban nácik, de nem minden náci bőrfejű
Ennyi erővel minden hosszú festett hajú hippi bomlasztó lenne
8:
Ha már a magyarokról többes szám harmadik személyben beszélsz, akkor remélem megengeded, hogy így fogalmazzam meg a reagálásomat az utolsó kijelentésedre: pont azért, amiért nektek a holokausztra. Meghalt sok magyar ember, köztük rengeteg civil is. És ez egy méltó alkalom arra is, hogy megemlékezzünk azokra az ártatlan civilekre, akiket a vörös hadak kegyetlen módon mészároltak le rombolásuk során.
"megemlékezzünk azokra az ártatlan civilekre, akiket a vörös hadak kegyetlen módon mészároltak le rombolásuk során"
De éppen a Várban való elsáncolással hosszabbították meg a rombolást, éppen azok akik a hadüzenettel és a Hitlerhez való értelmetlen végsőkig kitartással ránk hozták a vörös hadakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!