Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Az index miért gyalázza és...

Az index miért gyalázza és miért próbálja meg jelentéktelennek feltüntetni a Kitörés résztvevőit?

Figyelt kérdés

2015. febr. 5. 20:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
98%

Erre gondolsz?

[link]

Tudod az Index a szövetségiek szemével látja az egészet, vagyis, hogy Magyarországot 1945-ben "felszabadították".

A Jobbik meg inkább tengelyhatalmak szemével látja a történelmet.

Így, a két felfogás, két nézet összeütközik.

2015. febr. 5. 20:34
 2/12 anonim ***** válasza:
28%
Ha nagy k-val írod, akkor a Kitörés egy 1992-es Ossian album. Hol ír a zsindex Paksi Endréékről?
2015. febr. 5. 20:40
 3/12 anonim ***** válasza:
76%
Az index egy baloldali hírportál és ami a liberális oldalt sérteni akkor azt gyalázzák.A kitörés egy nagyon kegyetlen és nagyon bátor dolog volt.Isten nyugosztalja az ott elesett bátor hőseinket.
2015. febr. 5. 20:46
 4/12 A kérdező kommentje:

1:

Igen, pontosan erre gondolok. Nos én egyik oldalról sem nézem a dolgokat, én csakis Magyarország szemével nézem. Az, hogy valahol mi van, meg ki öl meg kiket, az engem rohadtul hidegen hagy, amíg nincs ránk hatással.

És én azt látom, hogy azokat a hős katonákat, akik hónapokon keresztül tartották vissza a vörös terror csürhe pribékjeit, azokat próbálják meg jelentéktelennek feltüntetni ezek a senki indexesek, akik mindig csak a sz*rt kavarják. Hónapokon keresztül nem tudták bevenni a fővárost, és ez azoknak a katonáknak és elesett bajtársaiknak volt köszönhető, akik a végén bent maradtak a Várban. Akik nem akatak a vörösök kezére kerülni, mert mindenki pontosan tudja, hogy a vörösök mikre voltak képesek (meg volt engedve nekik még az is, hogy a lerohant területeken a nőket megerőszakolják), azok a Bécsi kapun keresztül kirohantak a határ felé. A Bécsi kaput a holttestek teljesen eltorlaszolták.

Az ő emléküket próbálják meg ezek most meggyalázni.

2015. febr. 5. 20:47
 5/12 anonim ***** válasza:
51%
Egy magyarellenes viccoldaltól nem hiszem, hogy többet kell várni.
2015. febr. 5. 20:59
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Konrétan a skinheadeknek semmi közük a nácikhoz. A skinhead bőrfejűt jelent. Vannak bőrfejűek akik valóban nácik, de nem minden náci bőrfejű

Ennyi erővel minden hosszú festett hajú hippi bomlasztó lenne

2015. febr. 5. 21:24
 7/12 hollófernyiges ***** válasza:
42%
Hát én magyar szempontból nem látom, hogy mi volt benne hősies. Német szempontból ja, lassította kicsit a szovjet előrehaladást és később érték el Németországot. De a háború már el volt veszve és Budapestet mindenképpen elfoglalták az oroszok (és ezt tudták ők is előre), a belvárosban sáncolták el magukat, amivel még jobban szétlövették a fővárost (ahelyett hogy mittudomén a komáromi erődöt védték volna ilyen lelkesen), aztán megpróbáltak meglógni és nem sikerült nekik. Tényleg nem értem hogy miért kell erre magyaroknak megemlékezniük.
2015. febr. 5. 22:04
 8/12 A kérdező kommentje:

8:

Ha már a magyarokról többes szám harmadik személyben beszélsz, akkor remélem megengeded, hogy így fogalmazzam meg a reagálásomat az utolsó kijelentésedre: pont azért, amiért nektek a holokausztra. Meghalt sok magyar ember, köztük rengeteg civil is. És ez egy méltó alkalom arra is, hogy megemlékezzünk azokra az ártatlan civilekre, akiket a vörös hadak kegyetlen módon mészároltak le rombolásuk során.

2015. febr. 5. 22:10
 9/12 hollófernyiges ***** válasza:
42%

"megemlékezzünk azokra az ártatlan civilekre, akiket a vörös hadak kegyetlen módon mészároltak le rombolásuk során"

De éppen a Várban való elsáncolással hosszabbították meg a rombolást, éppen azok akik a hadüzenettel és a Hitlerhez való értelmetlen végsőkig kitartással ránk hozták a vörös hadakat.

2015. febr. 6. 10:33
 10/12 anonim ***** válasza:

Drogos...

???

2015. febr. 6. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!