Akik nyugatbarát politikát hirdetnek azok tudják hogy mennyire elnyomó rendszert akarnak?
"attól hogy keleten diktatúra közeli helyzet van attól még nyugaton is csak beetetik a népet hogy nem mert hú de szabadok"
Ez a "nincs büdös, csak úgy érzed"-típusú érvelés. Kérdező, higgy a szemedben, bízz magadban, nem kell hogy lyukat beszéljenek a hasadba. Ha szabadnak érzed magad, az vagy. Ha rosszul érzed magad, akkor dumálhat akárki akármit hogy pedig jó neked. Nem, nem jó. Lehet propagálni a hűdejó keletről, a tény az hogy senki nem megy oda, és onnan menekülnek az emberek nyugatra.
Nem vagyok mentálisan hátrányos helyzetű (még mielőtt...) viszont részint úgy érzem, hogy tartalmaz igazságot az amit leírtál.
Én inkább kétfelé venném az EU-t és az USA-t. Mi európaiak nem igazán háborúztunk szerintem. Ellenben az USA... hát az totál hülyére vesz minket.
Európában ugyan nem akarnak feltétlenül elnyomó rendszert (bár a görög-német vita után már ebben sem vagyok biztos), de az tény, hogy egy markáns része a vezetőknek szeretné megszüntetni a nemzetállamokat. Ez mondjuk pont azért vicces, mert most akarja több ország is visszaállítani a határokat. Ehhez pedig nincs semmi köze az USA-nak; sőt még beleszólása sem.
A másik, hogy egybegyúrni a rasszokat és nemzeteket... Ez mondjuk így igaz. Nem véletlenül propagálják annyira a sokszínűséget a médiában és a politikában (főleg nyugaton). Valami hasonló maszlagot akarnak, mint ami az Egyesült Államokban van. Én személy szerint ezt nem támogatom. Vannak rasszok, amivel annyira nem célszerű vegyülni.
A vége pedig... Akinek 80 felett van az IQ-ja az látja, hogy nem igazán létezik az, hogy demokrácia. Sőt, konkrétan a pártok is egy irányvonalat képviselnek gyakorlatilag (persze a retorika különbsége már más kérdés). Viszont én nem hinném, hogy lenne egy háttérhatalom aki ezt az egészet irányítaná.
Én inkább rengeteg pénzhajhász, antiszociális és gumigerincű politikust látok, akik mind a saját érdeküket nézik és az alapján döntenek, hogy nekik mi jó. Valószínű, hogy a menekültáradat beengedésével is valami céljuk van...
1: Engem meg az, hogy miért kell egyből személyeskedni ha nem értesz egyet a véleményével. Ettől még te sem látszol okosabbnak.
5: Na vajon..
8: Már az első ezt elsütötte. :P
11: Ez.
"...nem igazán létezik az, hogy demokrácia."
Sajnos valóban nincs. Van egyfajta szemlélet, amely keretek közé erőlteti az összes pártot, amely ebből ki akar lógni (bármerre), azt megbélyegzik, hogy "szélsőséges".
A média a negyedik hatalmi ág, amely közvetlen befolyást képes gyakorolni a közhangulatra, választásokat döntve el. Ez nem demokrácia, hanem a hatalomgyakorlásnak egy egészen sajátos válfaja.
# 10/18 Időpont ma 15:59
Várom a mondatelemzésed. Addig ez csak üres fikázás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!