Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ez most komoly?

Ez most komoly?

Figyelt kérdés
Nem konkrét kérdés, csak elkapott az ideg és ki kell írni magamból. Egy kicsit mindig gondolkoztam azon, hogy miért éri meg egy fehér embernek ha a bevándorlókat védi, miért jó az, ha a helyet ahol él ellepik a fekete/arab emberek. Na most mielőtt félreértés lenne: nem vagyok rasszista, nem utálok senkit a bőrszíne miatt, vagy a származása miatt. Ezt el kell sajnos ilyenkor külön mondani, mert szeretik "nácinak" nevezni ilyenkor az embert. Na, szóval nem értem, miért éri meg egyes embereknek, hogy olyan emberek jogaiért küzdjenek, akik simán kinyírnának, csak azért mert fehér vagy (erről majd még később). Értem én, hogy háború elől menekülnek, de ez szerintem rohadtul nem jogosítja fel őket arra, hogy a semmiből ideérkezve házat meg napi 5000 zsebpénzt kapjanak. Szerintem. Ahogy egy úr mondta egy videóban, hogy ő 60 éves, több mint 40 év munkaviszonnyal, és kap 37 ezer forint segélyt... Ezzel szemben idejön Makelele törzsfőnök a zulu törzsből, és anélkül, hogy ő itt dolgozott volna akár egy percet is, vagy bármi értékelhetőt csinált volna, kap teljes ellátást, szállást, és pénzt... Azért, mert ő háborús övezetből jött... Könyörgöm, a világon hány ember él háborús övezetben??? Most akkor az összesnek ide kéne jönni, és akkor adjunk nekik is csak úgy havi 150 ezret, amiért én mondjuk egy hónapot dolgozok, de ő hagy kapja meg csak úgy, mert az ő országába háborúznak... Ez mégis mi??? És akkor az USA könnyen van, felhúzzák a rohadt nagy falat a mexikói határra, de mindenki sír ha mi fel akarunk húzni egy kerítést, vannak tök nyugodtan az óceán túloldalán, nekünk meg megköszönik szépen hogy befogadjuk ezeket a derék embereket. Akik egyébként szegények, azért van 3 kilós aranylánc a nyakukban, több tízezres telefon, tablet, legjobb cipők, minden. Állítom hogy én szegényebb vagyok mint a legtöbb menekült. Nekem mégse adnak havi 150 ezret csak úgy... Egyébként annyira birkák vagyunk mi Magyarok, hogy ennek a videónak, bár a világ legnagyobb igazsága, van 23 ezer megtekintése, viszont kis grofonak van 12 millió meg 6 millió. Ez is vicc komolyan, le se szarja senki hogy mi történik. Visszatérve a "simán kinyírnának mert fehér vagy" részre. Egy amerikai honlapon (nem nevezném meg) az ISIS-ről kikerült egy videó, a kommentek között pedig feltűnt egy "FUCK ISIS". Érkeztek rá válaszok, ezek közül az egyik: "Why they fuckin white people up lol" Magyarul: "Miért, hisz szétb4sszák a fehéreket." A fekete csak szent lehet, az nem lehet rasszista, ő csak jót akar, a háború elől menekül. Ezt is biztos egy fehér írta :) Hisz csak az lehet rasszista. Most komolyan, ezek után nem érzi magát rosszul egy liberális? Semmi felháborodás? Bezzeg ha ugyanezt én írtam volna a feketékre, vagy a zsidókra, lehet hogy már előzetesben ülnék. Biztos hogy ezek kellenek ide? Akik nyilvánosan támogatják azt az ISIS-t, akiknek a kezéhez több száz ember vére tapad, embereket fejeznek le, felszúrják a fejüket a kerítésre, és az egészet videóra veszik.. és ennek a feketék örülnek, mert jól megölik a fehéreket.. és ezek után még mindig lesz olyan ember, aki azt akarja majd elősegíteni, hogy ezek az emberek akár a szomszédba költözzenek holnaptól. És akkor mi fog történni??? Átjön és lelő mert fehér vagyok? Merthogy szerinte vicces az, hogy fehér embereket gyilkolnak meg kegyetlen módon. Ez valami hihetetlen durva. A legrosszabb nem az az egészben, hogy ide jönnek, hanem az, hogy vannak olyan emberek, akik ezt támogatják, és ez sem háborítja fel őket, hogy egy a világon bárhonnan elérhető honlapon feketék örülnek annak, hogy az ISIS megint lefejezett egy ártatlan fehér horvát srácot (nyugodjék békében)... Ezek után is csak azt fogják fújni, hogy "ők szegények a háború elől jönnek", meg kisgrofó meg az apám f4sza... nem kell csodálkozni, hogy egyre több embernél telik be a pohár. Elképesztő komolyan....

2015. aug. 20. 14:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
10 kérdező! ne beszélj trágárul!
2015. aug. 20. 18:36
 12/14 anonim ***** válasza:
Hát, asszem törölték a véleményemet. :)
2015. aug. 20. 19:44
 13/14 anonim ***** válasza:
Felőlem maradhatnaknűnak, feltéve ha megszabadítanak bennünket a mi "rejtett erőforrásainktól". Inkább egy muszlim család legyen a szomszédom, mint egy buckalakó család, ők legalább történelmileg tettek is le valamit az asztalra.
2015. aug. 20. 22:50
 14/14 anonim ***** válasza:

13-as, annyira nincs igazad.

Mind a kettő csoporttal igen gyakran az a baj, hogy le vannak maradva, civilizációsan nincsenek a mi szintünkön. De míg az őshonosoknál az a baj, hogy szimplán "egyszerűek", a muzulmánoknál vallási akadályba is ütközik bármilyen nagyobb reform vagy előrelépés. Mind a két csoportra óriási változtatások ráférnének, de a muzulmánoknál ez sokkal nehezebb, mert ott nem a lustaság/tudatlanság/rövidtávú szemléletmód az akadály, hanem egyenesen az, hogy az igen szigorú vallásuk tiltja.

2015. aug. 23. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!