Ez most komoly?
Azokban az országokban, ahol liberalizmus a domináns ideológia, ne keress logikát.
De, egyszer felelősségre lesznek vonva, mind, az összes.
1. Nem szegények, ezt csak a magyarok várnák el tőlük, de a menekülők sosem állítottak ilyet magukról.
2. Nem akar lelőni, mert fehér vagy, mellesleg ő is annak számít...az a te butaságod, ha ezért félsz.
3. Nem fog örökké segélyt kapni, nem is ez a célja, örülj, hogy nem vagy hasonló helyzetben.
4. Igen azért, mert háborús helyről jön. Ez egy egyetemes törvény. Alapjog minden ember számára.
"miért éri meg egy fehér embernek ha a bevándorlókat védi"
Nem haszon kérdése. És még a zsidók a kalmárszelleműek, mi?
"miért jó az, ha a helyet ahol él ellepik a fekete/arab emberek. Na most mielőtt félreértés lenne: nem vagyok rasszista"
:D Akkor miért a feketékkel/arabokkal van bajod és nem a bevándorlókkal?
"miért éri meg egyes embereknek, hogy olyan emberek jogaiért küzdjenek, akik simán kinyírnának, csak azért mert fehér"
Engem is rendszeresen megölnek a Keletinél ezek a színesbőrű menekültek, mert fehér vagyok...
"zerintem rohadtul nem jogosítja fel őket arra, hogy a semmiből ideérkezve házat meg napi 5000 zsebpénzt kapjanak"
Szerencsére a törvény jogosít és nem egyes emberek szava. Egyébként sem házat, sem napi 5000 zsebpénzt nem kapnak.
"Most akkor az összesnek ide kéne jönni, és akkor adjunk nekik is csak úgy havi 150 ezret, amiért én mondjuk egy hónapot dolgozok, de ő hagy kapja meg csak úgy, mert az ő országába háborúznak"
Nem, persze, hagyhatjuk őket éhen is halni.
" És akkor az USA könnyen van, felhúzzák a rohadt nagy falat a mexikói határra, de mindenki sír ha mi fel akarunk húzni egy kerítést"
Amiatt a fal miatt is volt sírás rengeteg, csak értelemszerűen hozzánk kevésbé jutottak el azok a hírek. De én emlékszem elég sokra. Próbáld ki a Google-t, hasznos.
"vannak tök nyugodtan az óceán túloldalán"
AZ USÁ-ban is van félmillió menekült, te meg 4000 miatt problémázol.
"Akik egyébként szegények, azért van 3 kilós aranylánc a nyakukban, több tízezres telefon, tablet, legjobb cipők, minden"
Semmi köze az anyagi helyzetednek ahhoz, hogy épp van-e háború az országodban vagy nincs. Agazdagot is fogja a golyó.
Az ezutáni rész már kicsit összefüggéstelen, ha nem haragszol, arra nem reagálok.
2: Újabb bérkommentelő. Hihetetlen.
3: Volt már erőszakos bűncselekmény, amit menekült követett el. A másik része a dolognak, hogy nyugaton rengeteg fekete él már egyébként is, és nagyrészük bűnöző. Pont mint a mi hőn szeretett kisebbségeinknél.
Na, a mostani nagyon rossz magyar közbiztonság lesz megfejelve még egyszer a bevándorlókkal. Kinek kell ez, most komolyan?
Nem házat, hanem lakhatást. A lényeget te is érted szerintem. Egyébként meg igen. Hagyjuk őket éhen halni.
Fél millió menekült egy 318 milliós országban. Hadd ne sajnáljam őket, ráadásul itt most nem 4000 emberről van szó..
Azzal viszont összefüggésben van az anyagi helyzet, hogy élősködünk-e egy adott ország szociális hálóján, vagy sem. Anno 56-ban a sok magyar menekült is viszonylag hamar munkába állt az adott országban (köztük öregapám is és nem hőbörgött, meg fetrengett a saját mocskában). Hozzáteszem nagyon rövid idő alatt asszimilálódtak is. Ugyanez a menekültekről nem mondható el (igen, már évek óta vannak menekültek az országban).
4: Nem. Itt a lényeg az, hogy gazdaságilag össze akarják roppantani Európát a tengeren túlról. Erre pedig nincsen nagyszerűbb eszköz, mint egy keletről és délről érkező sáskahad. A liberalizmus, multikulti és a többi maszlag csak a felszín, amivel a birkákat akarják altatni.
4-nél a pont, hiába reszkették le a liberálisok 0%-ra
Ez egy céltudatos nemzetek és kereszténység -vagyis a tradicionális Európai értékek - elleni irányított, pénzügyileg is támogatott III.világháborús offenzíva.
ASzó se róla, én is szeretném,h a nem így lenne - de nagyon butának, mesterségesen lebutítottnak kell lenni, hogy elhiggye valaki, semmi pénzből, a munkáért, megélhetésért vonul napi ~1000 ember át. A hazánkon.
Hármas:
"Akkor miért a feketékkel/arabokkal van bajod és nem a bevándorlókkal?" - Azért, mert a bevándorlók feketék és arabok.
"Engem is rendszeresen megölnek a Keletinél ezek a színesbőrű menekültek, mert fehér vagyok..." - Olvasd el a végét ;)
"Nem, persze, hagyhatjuk őket éhen is halni." - Ja, bezzeg ha holnap én kerülnék utcára a családommal azért nem demonstrálnátok, felőletek meg is dögölhetnénk, mi úgyis csak fehér magyarok vagyunk....
"AZ USÁ-ban is van félmillió menekült, te meg 4000 miatt problémázol." - "Szíria: meghaladta a kétmilliót a menekültek száma" (mno.hu) ; "Közel 100 ezer menekültnél tartanak az olaszok év eleje óta" (hvg.hu) ; "Drasztikusan megnőtt és meghaladta a 160 ezret a Görögországba érkezett menekültek és migránsok száma az idén" (hir24.hu) ; "Kovács Zoltán este az M1 televíziónak azt mondta: naponta 600-800 ember érkezik a zöldhatáron át illegálisan Magyarországra" (index.hu)
Kettes:
"Nem akar lelőni, mert fehér vagy, mellesleg ő is annak számít...az a te butaságod, ha ezért félsz."
Bocsánat, hogy a csoportban mászkáló, kitudja honnan érkező emberektől féltem a családomat... Itt vannak nekünk a cigányok, az elég.
"...mellesleg ő is annak számít"
Kicsoda számít minek?
"Akkor miért a feketékkel/arabokkal van bajod és nem a bevándorlókkal?" - Azért, mert a bevándorlók feketék és arabok.
Tehát a fehér szírekkel nem lenne bajod? EGyébként nem nagyon vannak fekete menekültek Magyarországon, hozzán afgánok, irakiak, szírek jönnek elsősorban, az eritreaiaknak közelebb van Olaszország.
"Engem is rendszeresen megölnek a Keletinél ezek a színesbőrű menekültek, mert fehér vagyok..." - Olvasd el a végét ;)
Nem bírom elolvasni, túlságosan egybeolvad az egész, nincs kedvem kisilabizálni.
"Nem, persze, hagyhatjuk őket éhen is halni." - Ja, bezzeg ha holnap én kerülnék utcára a családommal azért nem demonstrálnátok, felőletek meg is dögölhetnénk, mi úgyis csak fehér magyarok vagyunk....
Téged is ugyanúgy megvéd a szociális háló, a hajléktalanok is megkapják majdnem ugyanazt az ellátást, mint a menekültek, csak ez utóbbi jobban rászorul, hiszen ők idegen országban vannak.
"AZ USÁ-ban is van félmillió menekült, te meg 4000 miatt problémázol." - "Szíria: meghaladta a kétmilliót a menekültek száma" (mno.hu) ; "Közel 100 ezer menekültnél tartanak az olaszok év eleje óta" (hvg.hu) ; "Drasztikusan megnőtt és meghaladta a 160 ezret a Görögországba érkezett menekültek és migránsok száma az idén" (hir24.hu) ; "Kovács Zoltán este az M1 televíziónak azt mondta: naponta 600-800 ember érkezik a zöldhatáron át illegálisan Magyarországra" (index.hu)
A befogadóállomásokon jelenleg 4000-4500-an vannak, ami duplája a meglévő helyeknek, de mindenki megfelelő ellátást kap - mondta Végh Zsuzsanna, a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal (BÁH) főigazgatója.
Ha az egész EU-ra gondolsz, ott 676 ezer. Jordániában mondjuk kétmillió menekültet kell ellátni, de az a négyezer elviselhetetlen teher, igaz?
Felelősségre vonnál a tények miatt? A véleméynem miatt?
Tipikus... mindegy mik a tetteim, de az a szemét 68%-os hogy mer objektív lenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!