Hány holokauszt túlélő él még? Komoly válaszokat légyszi
Figyelt kérdés
2013. jún. 27. 10:47
1/10 anonim válasza:
A legfiatalabbak is már nyolcvan éven felüliek, szóval szerintem maximum százezer él összesen a világon.
2/10 anonim válasza:
és milyen jól megélnek a különböző juttatásokból ... amit mi is fizetünk -.-'
3/10 A kérdező kommentje:
Hogy maradhatott 100k? Hány túlélő volt akkor a háború végén
2013. jún. 27. 11:01
6/10 anonim válasza:
Én úgy tudtam, hogy a gyerekeket egyből megölték. Pedig már csak nekik szabadna életben lenni.
7/10 anonim válasza:
A széleskörű értelmezés szerint kb. félmillió, de ebbe az akármilyen módon bebörtönzötteket, feltartóztatottakat értik, nem csak a táborokból felszabadítottakat. Csak az USA-ban 130.000 élt még 2 évvel ezelőtt: [link]
A szigorúbb értelmezések (táborok) szerint a 100-150e korrekt, 68 év telt el azóta, akik már középiskolások voltak akkor is bőven élhetnek még.
8/10 anonim válasza:
Szerintem már nincs olyan sok.
80 felett van mindegyik.
Az ő utódaik,(1 generáció) is kapnak segélyt, úgy tudom.
Ez utóbbinak a miértjét nagyon nem értem.
9/10 anonim válasza:
egy sem, mert mint tudjuk, mint a 8milliárd zsidót atomjaira szedték a tábor beléptetésénél.
10/10 anonim válasza:
Kedves kérdező, nem konkretizáltad, hogy kiket értesz egészen pontosan holokauszt-túlélő alatt.
Csak a koncentrációs táborok lakóit vagy az egyéb helyen bebörtönzötteket is? A szám nagyságrendekkel eltérhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!