Melyik ez a holokausztos film? (túlélő beszámolója)
Egy idősebb férfi túlélő elmeséli a történetét a behívástól kezdve egészen a felszabadítók érkezéség.A táborban töltött időről mindent elmesél (pl. ellopták a cipőjét az elején, a munkáról, s a végén a hideggel és az éhezéssel való küzdelemről) Az egész filmben ő az egyetlen szereplő és egy üres épületben sétál eljátszva hogy mi hogyan is történt. Azt hiszem zene se volt a film alatt, vagy csak nagyon minimális.
Kb. 4-5 éve láttam az HBO-n.
Előzőnek igaza van,de lefogadom,fingod nincs,hogy miért mondta azt,amit...
Egyébként kismillió ilyen film van ezekről a 'mártírokról',ha beírod,hogy holokauszt film,akkor biztos kiad valamit.
Miért ne nézze a propagandát, ha élvezi.
Láthatod, hogy a "szórakozás" kategóriában kérdezte. :)
B@sszátok már meg! Mi közötök hozzá, hogy a Kérdező mit akar nézni? Feltett egy kérdést, válaszolni nem tudtok akkor mért osztjátok az észt?!
Am Kérdező én is kerestem ezt a filmet. Köszi ;)
hogy lehetnek ilyen gyökér emberek...-.-
sok ember sorsáról döntöttek ok nélkül.. nem is tudták hogy mi vár rájuk, ti sem így vélekednétek ha ezt mind átélitek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!