Orosz kulturális napok márciusban, Magyarországon. Ez komoly?
Tegnap mondta Putyin, de csak fél füllel hallottam, azt hittem rosszul. Úgy tűnik mégsem.
Ezt találtam:
"Megjegyezte: március végén orosz kulturális napokat rendeznek Magyarországon."
Én nem vagyok az oroszok ellen, de ez kissé zavaró. Erre mégis mi szükség van?
Hát, török kultúrának is szoktak ilyen rendezvényeket szervezni.Velük is jól megvagyunk.
Az ilyen kulturális napok kiválóak arra, hogy közelebb hozzanak két nemzetet, közelebb hozzák az embereket.
Amúgy, bárki szervezhet bármilyen kulturális napot.Valószínűleg Oroszországban is lesz a magyar kultúrának ilyen.
Kedves kérdező !
Ebben mi a baj ? Ők is Európa része , ezt el kell fogadni !
Más nemzetek kultúrájára is megszerveznek Magyarországon 1 napot ! És ha itt van orosz kultúra nap , Oroszországban pedig lesz magyar kúltur nap ! Én ezt jó dolognak tartom , az ő kultúrájuk is elég régi . Meg asszem szerveznek orosz nyelv napot ...
HakapesziM-nek igaza van. Érdemes megismerkedni más országok szokásaival, kultúráival. Például ott van a Holdújév, amit az ázsiai népek szokták megünnepelni. Hétvégén lesz egy ilyen program. Én már voltam ott tavaly és tetszett nekem.
Az oroszok is emberek. Vannak köztük normálisak is. Putyint meg azért nem kedvelem, mert ugyanolyan korrupt, mint Orbán és nem érdekli, mi zajlik Ukrajnában. A Mo.-on élő oroszok se vannak oda érte. Tudom, mert van egy orosz ismerősöm, és ezt mondta.
Azért jó lenne lengyel kulturális nap is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!